AcasăPoliticaCîțu le-a dat termen! A cerut un RAPORT de la ministerul condus...

Cîțu le-a dat termen! A cerut un RAPORT de la ministerul condus de Voiculescu. Și nu doar atât: ”Sper ca de săptămâna viitoare…” – VIDEO

Cîțu le-a dat termen! A cerut un RAPORT de la ministerul condus de Voiculescu. Și nu doar atât: ”Sper ca de săptămâna viitoare...” - VIDEO (foto: Facebook)

Ministrul Sănătății are termen ca până săptămâna următoare să vină cu un raport din care să reiasă unele aspecte ce țin de gestionarea situației COVID, îndeosebi referitor la ”valul trei” al pandemiei. Un anunț în acest sens a venit chiar de la premierul Cîțu, la finele ședinței de miercuri a Executivului.

”Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii valului trei al pandemiei şi bineînţeles să ne prezinte și care sunt planurile pentru perioada următoare.

Tot în şedinţa de săptămâna viitoare, vom avea, deşi CNCAV (Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 -n.n) are o conferinţă de presă săptămânal, am cerut şi CNCAV să vină să ne prezinte situaţia… Ministerul Sănătăţii, dar şi CNCAV împreună să prezinte”, a punctat Cîțu.

Vrea conferințe de presă la MS, pe modelul Comitetului condus de Gheorghiță

Mai mult, șeful Guvernului a lăsat să se înțeleagă că vrea mai multă comunicare publică, din direcția instituției conduse de către Vlad Voiculescu, pe tema situației COVID, la fel cum se întâmplă din direcția CNCAV-ului, Comitetul coodonat de către medicul Valeriu Gheorghiță.

Mai exact, premierul a fost auzit spunând că ”ar fi important” ca Ministerul Sănătății să aibă săptămânal o conferință de presă, la fel cum se întâmplă de la nivelul CNCAV. ”Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă de la CNCAV, să fie şi una a Ministerului Sănătăţii, săptămânal”, a punctat Cîţu, miercuri după-amiază, de la Palatul Victoria.

192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Citule, nu pricepi, Voiculescu e praf, a venit doar dupa malai

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger