AcasăPoliticaCîțu, întrebat de DEMISIE. Răspunsul scurt dat de premier - VIDEO

Cîțu, întrebat de DEMISIE. Răspunsul scurt dat de premier – VIDEO

Cîțu, întrebat de DEMISIE. Răspunsul scurt dat de premier - VIDEO

Pe fondul încheierii maratonului de vaccinare din Capitală, considerat a fi fost un succes, premierul a adus din nou în discuție, de această dată luni, obiectivul căruia i-a dat glas în mai multe rânduri deja – acela de a avea vaccinate, la 1 iunie, 5 milioane de persoane.

În acest context, Florin Cîțu a fost întrebat ce va face după 1 iunie, în cazul în care nu va fi atinsă această țintă – și dacă se gândește la o demisie. ”Nu văd niciun motiv ca această ţintă să nu fie atinsă. Şi cu cât suntem mai aproape de ea, cu atât suntem mai aproape de normalitate”, a răspuns șeful Guvernului, într-o conferință de presă susținută în această primă zi a săptămânii.

Totodată, vă amintim că premierul a anunțat că în cursul săptămânii viitoare ar vrea ca miniștrii din cadrul echipei pe care o conduce să se implice activ în ceea ce ține de comunicarea cu persoanele care se vaccinează. ”Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în țară – miniștri și secretari de stat, la centre de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul, direct, în această campanie, și săptămâna viitoare facem o acțiune, un fel de ședință de Guvern în stradă. Toți vom fi și vom vorbi cu cetățenii, le vom răspunde întrebărilor, (…) după ce ies de la vaccinare”, a afirmat Florin Cîțu.

Câți oameni au fost vaccinați la maratonul din Capitală

În cursul dimineții de luni – când s-a și încheiat, practic, maratonului vaccinării din Capitală, rectorul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” a prezentat bilanțul. Iar din câte a anunțat Viorel Jinga, au fost 20.360 de persoane vaccinate. ”Cu mult, spunem noi, peste aşteptările unora”, a ales să sublinieze Jinga.

Maratonul vaccinării împotriva COVID-19, de la Sala Palatului și Biblioteca Națională, a început vineri după-amiază, la ora 16, și s-a încheiat luni dimineață. ”Noi nu ne-am propus de la început o cifră, ne-am propus să fie cât mai mulţi vaccinaţi, sigur că dacă ar fi fost şi mai puţini, eu spun că era tot un succes al acestei acțiuni”, a completat Jinga, luni, în cadrul unei conferințe de presă de bilanț.

238 afisari

4 COMENTARII

  1. Chiar daca ar mai convinge cativa prosti sa se intepe, vor reusi sa intepe cel mult 30%. Restul de 70% care ALEG sa nu se intepe formeaza majoritatea. Sa vedem daca reusesc sa separe de societate acei 70% de oameni liberi.

  2. Unde sunt imbolnavitii de Gripa????
    Minte cu nerusinare, asta le e scopul. Normalitate e cand vor ei, cand si-au facut targhetul. Oare vor primi comision? Daca o fac fara comision ar fi mult mai dobitoci decat par.

  3. Inca ceva, nu pomenesc nimic de cei care au trecut prin boala si sunt mai imuni decat „intepatii”. Astia unde sunt? 99,99% au trecut prin boala si sunt sanatosi, cu anticorpi reali nu inchipuiti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează

Noua Lege a Pensiilor 2024 vine cu veşti foarte bune pentru o animită categorie de români. Ei vor beneficia de o creștere de 80%...

Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane

Armata lui Vladimir Putin a lovit din nou Ucraina, sâmbătă seară, cu atacuri masive cu drone.Zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Viniţa din...
proger