AcasăPoliticaCîțu, în postură de poștaș. A dus o scrisoare la sediul PSD,...

Cîțu, în postură de poștaș. A dus o scrisoare la sediul PSD, dar n-a vrut să dea ochii cu Ciolacu: ”De ce să intrăm?” – VIDEO

Delegația PNL, în fața sediului PSD

Mai mulți liberali, în frunte cu ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, au mers la sediul central al PSD, pentru a lăsa o scrisoare (deschisă) adresată liderului social-democrat, Marcel Ciolacu.

În acest context, nu puțini au remarcat că ministrul Finanțelor și-a găsit timp pentru un astfel de demers electoral, în ciuda faptului că în ultima vreme au existat semne tot mai evidente de îngrijorare față de împrumuturile făcute în ultimele luni din direcția instituției pe care o conduce.

De remarcat este faptul că delegația care s-a oprit, luni, la poarta PSD a fost formată din mai multi candidați ai PNL București. Doar că niciunul nu a dorit să și intre în sediul PSD, unde se afla, la acea oră, Marcel Ciolacu, pentru a-i înmâna personal documentul prin intermediul căruia i se cere retragerea de pe listele pentru parlamentare a persoanelor cu probleme penale și, eventual, pentru a sta de vorbă.

”Am venit astăzi aici pentru a-i spune dlui Ciolacu să-și asume toți corupții din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul corupților, a celor care fură și avem în fiecare zi dovezi că așa este. Am spus din primul moment că această campanie va fi despre a arăta cum încearcă PSD să fure și aceste alegeri”, a declarat Florin Cîțu.

Iritat de o întrebare

Întrebat, și nu doar o dată, de ce anume nu intră în clădirea care adăpostește sediul PSD, ministrul Finanțelor a părut deranjat de insistența jurnaliștilor. ”Dar de ce să intrăm în sediu? Suntem la sediul PSD, vom da scrisoarea la sediul PSD, domnul Ciolacu poate să o citească. Este o acțiune de conștientizare (…) PSD nu se schimbă. PSD este același PSD, PSD-ul lui Dragnea. (…) Grindeanu este omul 2 în PSD”, a replicat Cîțu, care a completat spunând că îl așteaptă pe Ciolacu la sediul Ministerului Finanțelor, pentru a-i prezenta cifre privind execuția bugetară.

foto: PNL Bucuresti
foto. PNL Bucuresti
330 afisari

1 COMENTARIU

  1. noaptea mintii!?Lumea,tara-arde la propriu si la figurat si „”conducatorii””romanilor se tin de jocuri de gradinita???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger