AcasăPoliticaCîţu îi face în ciudă lui Orban. Promisiunea aceasta sigur îl va...

Cîţu îi face în ciudă lui Orban. Promisiunea aceasta sigur îl va enerva pe liderul PNL

citu orbanCîţu îi face în ciudă lui Orban. Promisiunea aceasta sigur îl va enerva pe liderul PNL

Bătălia dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban pentru şefia PNL se ascute. Premierul a făcut o promisiune menită să-l „înţepe” pe actualul lider al liberarilor. El a zis că partidul a pierdut „baza” partidului în ultimii ani şi a adăugat că atunci când va fi preşedintele formaţiunii va readuce în PNL oamenii care s-au depărtat de partid.

Atunci când voi fi preşedintele PNL, voi asigura că voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de PNL în ultimii ani, oameni din sectorul privat, oameni care muncesc, oameni care plătesc taxe, impozite, oameni care cred în liberalism, oameni care se uită la noi şi aşteaptă modernizarea României, aşteaptă modernizarea României prin investiţii, nu prin cheltuieli cu asistenţa socială sau prin pomeni electorale.

Acei oameni vreau să îi aduc înapoi, alături de mine în PNL, pentru că i-am pierdut.

Am pierdut baza PNL în ultimii ani şi acei oameni vor veni alături de noi pentru că le vom arăta că se poate, nu numai lor, ci şi românilor, că atunci când investeşti te poţi dezvolta”, a declarat Florin Cîţu, vineri la Piatra Neamţ.

Orban îl atacase primul pe Cîţu

Ludovic Orban a declarat, joi, că nu știe la ce lentoare s-a referit Florin Cîțu când a vorbit despre activitatea din Parlament și a subliniat că este nevoie de o înțelegere în coaliție pentru ca un proiect de lege să treacă în Legislativ.

Liderul PNL a fost întrebat ce părere are despre afirmaţia premierului Florin Cîţu care s-a declarat nemulţumit de faptul că multe proiecte stagnează în Parlament şi care a spus că va veni cu ordonanțe OUG din cauza lentorii Legislativului.

Nu ştiu despre ce lentoare e vorba. În Parlament, pentru a putea trece orice proiect de lege trebuie să existe înţelegere în coaliţie.

Vă dau un exemplu pe legea SIIJ. Pe legea SIIJ lucrurile s-au întâmplat în felul următor: noi am convenit în coaliţie cu o formă pe care am şi susţinut-o, am adoptat-o la Camera Deputaţilor, cu 170 de voturi, deci nu foarte simplu, destul de greu, după care ministrul Justiţiei, fără să ne comunice acest lucru, a sesizat Comisia de la Veneţia”, a afirmat Orban.

Premierul Florin Cîțu a spus că Guvernul va face reforme prin ordonanțe de urgență, pentru că mai multe proiecte ale executivului au fost blocate în Palament, deși acolo există o majoritate a coaliției. Cîțu a dat ca exemplu creșterea alocațiilor pentru copii, care urmează să fie decisă prin OUG.

 

author avatar
Andrei Ștefan
204 afisari

9 COMENTARII

  1. Din nefericire Citzu este sustinut de cei de alte orientari (decat cea liberala, care aproape a disparut) din PNL.
    Asa ca nu va atrage niciun liberal adevarat. Cand Bratianu a spus „daca nu noi atunci cine, daca nu acum atunci cand” nu insemna ce intelege Citzu – sa furam acum cat nu avem concurenta, ci insemna ca liberalii aveau oameni pregatiti sa ajute tara si poporul la nevoie.
    In rest definitia PNL de azi: o portocala de sicilia, cu coaja orange (stiti voi de ce) si miez rosu nazi-bolshevic (si aici stiti de la cine).
    PNL are in ziua de azi in comun cu liberalismul cat are Johannis cu democratia.

    • @Dragoș,
      HAI NU ZĂU? CUM AU AJUTAT POPORUL ÎN 1907? Nu mersi…. Brava armată română, nu-i așa? Și „bravii” liberali Brătieni…

  2. Îl mai țineți minte pe securistul, pardon, liberalul Cataramă? Cum a zis că trebuie făcută ordine în „boierimea bugetară”, cum l-au dat afară. CE ZICEA HĂNDELUL DE SECURIST ORGANU? S-a opus cumva?
    S-a opus când băseii portocalii au infestat PNL-ul? Zicea că „Fără penali în funcții publice” și a numit numai penali. Dar penali peneliști, nu pesediști.
    NU A RESPECTAT ABSOLUT NICI-O PROMISIUNE DE CÂND A AJUNS LA PUTERE!!!
    PENSIILE SPECIALE SUNT NEATINSE, PENSIONARII SPECIALI S-AU ÎNMULȚIT! BUGETARII S-AU ÎNMULȚIT ȘI EI!
    DATORIILE ȚĂRII AU CRESCUT, NIVELUL DE TRAI A SCĂZUT….
    JALE!!!

  3. ba , pomana faci tu cu toate imprumuturile pe bani grei din buzunarele romanilor pe care le duci doar tu stii unde si mai lasa ne cu alegerile tale ca acum esti prim ministru si nu faci nimic din taxele si impozitele noastre , nici alocatii legale si nici pensii nu maresti ca astea nu sunt pomeni!!!!!!!!!!

  4. După ce PNL va fi ales pe Citu presedinte al partidului, din acel moment partidul se va duce vertiginos în gât spre 15% si cum usr-plus va sta agățat de beregata aceluiași partid, PNL va sfârși in 2024 dându-si duhul pe mâna super-inteligenței PNL Citu si pe tampeniile neo-marxistilor si cuplului fatal pentru țara noastră: Barna-Cioloş. Să rețineți. Citu-Barna-Cioloş – „personalitățile” care vor distruge PNL până în 2024. Ceea ce trebuie să facă românii, este să nu-i lase pe acesti nazişti să ne extermine pe noi, pentru că azi încep să se vadă semne ale unor fapte ce duc spre dezastrul țării si al cetățenilor. Puneți-le STOP, ca să nu aveți ce regreta în 2024.

  5. Citu cel fara de creier, ii face in ciuda lui Orban cel fara de sticla, si Romania nu mai exista

  6. & „La fotbal și la politică se pricepe toată lumea”
    I-au inlocuit ăștia pe Mircea Sandu și pe Hrebenciuc cu Burleanu și cu Dîncu, ? Nu mai „câștigă” Gheorghe Becali campionatul , il „câștigă” ăia de la Cluj, ?

  7. PNL ar mai avea o şansă tot cu Orban. Dacă piciul Citu va ajunge presedintele PNL, atunci va fi sfârșitul partidului. Si cred că orice om întreg la minte din PNL îsi dă seama de asta. Deja este prea mult pentru PNL că umblă cu talanga usr-plus de gât. Acest usr-plus va călări PNL până în 2024. Câtă frustrare vor trebui să îndure cei din PNL. Deja usr-plus a început să facă gafă după gafă, lucru care va enerva românii în fiecare zi. Iar toate astea vor fi bombă pentru PNL în 2024. Va fi o cădere crâncenă de procente si va fi greu de dus. Plus toate măsurile la pensii, alocații, nivel de trai, pandemie, vaccinare, sistem de sănătate, învățământ, agricultură, inundații si foarte multe altele adunate. PNL va suporta toate consecințele la procente. TRĂIASCĂ ROMÂNIA SI ROMÂNII!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger