AcasăPoliticaCîțu îi dă ”ignore” lui Orban. ”Pentru mine declarațiile lui nu mai...

Cîțu îi dă ”ignore” lui Orban. ”Pentru mine declarațiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment” – VIDEO

Cîțu îi dă ”ignore” lui Orban. ”Pentru mine declarațiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment” - VIDEO (sursa foto. Facebook)

După ce în ultima vreme, după Congresul PNL, Ludovic Orban a avut o serie de declarații tranșante, acuzatoare, actualul lider al formațiunii, aflat totodată și în fruntea Guvernului, dă de înțeles că nu mai pleacă urechea la spusele precedesorului său din scaunul de președinte al Partidului Național Liberal.

”Îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă. Pentru mine declarațiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment. Cred că este supărat, am înțeles, o să îi treacă, sunt sigur, și cred că va reveni la sentimente mai bune, pentru că eu cred că în continuare Partidul Național Liberal ar trebui să fie mai important decât interesul personal”, a susținut Florin Cîțu, joi seară, la TVR1.

Cîțu: Îi voi lăsa plăcerea că conducă ședința de marți

Totodată, prim-ministrul a menționat că în perioada următoare se va lua, la nivelul partidului, și o decizie referitor la demisia lui Orban de la șefia Camerei, demisie pe care, după cum se știe, a înaintat-o la partid, după ce a pierdut cursa pentru un al doilea mandat în fruntea PNL.

”Da, curge termenul de 15 zile și va trebui să găsim o soluție. Cred că îi voi lăsa plăcerea că conducă ședința de marți, la moțiune”, a mai punctat premierul, după ce cu doar câteva ore înainte, după ce fusese citită moțiunea de cenzură de pusă de PSD, Ludovic Orban anunțase, de la microfonul Parlamentului, că va conduce ședința de săptămâna viitoare, când se va dezbate și supune votului demersul social-democraților.

”Este important pentru toți liberalii din România să îl vadă marți acolo, cum prezidează o moțiune pe care și-a dorit-o foarte mult, împotriva propriului partid”, a ținut să mai puncteze Florin Cîțu.

Orban: Cîțu, un pion care poate fi sacrificat oricând

Declarațiile premierului vin după ce joi Ludovic Orban spusese, despre Florin Cîțu, că este ”un pion care poate fi sacrificat oricând”.

”Dacă își dă demisia nu va mai fi el premier interimar pe toată perioada investirii Guvernului, ceea ce mă îndoiesc. Că domnul Cîțu ține foarte tare la funcție”, a mai fost auzit spunând Orban, joi după-amiază, până să înceapă ședința în care s-a dat citire textului moțiunii de cenzură inițiate de PSD, mai exact de 157 de senatori și deputați.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger