AcasăPoliticaCîțu iese la rampă: „Sunt necesare imediat restricții mai dure asupra Rusiei/Trebuie...

Cîțu iese la rampă: „Sunt necesare imediat restricții mai dure asupra Rusiei/Trebuie să acționăm ACUM”

Cîțu iese la rampă: „Sunt necesare imediat restricții mai dure asupra Rusiei/Trebuie să acționăm ACUM” (sursa foto: Facebook)

În contextul situației din Ucraina, criză care ține cu sufletul la gură o lume întreagă, fostul premier Florin Cîțu, actualmente președinte al Senatului și al Partidului Național Liberal, a transmis, sâmbătă dimineață, un mesaj cu referire la Rusia.

Sunt necesare imediat restricții mai dure asupra Rusiei. Ar trebui să vizăm TOATE interesele financiare ale Rusiei din țările noastre, precum și persoanele conectate la Kremlin și activele acestora”, susține Florin Cîțu, într-un scurt mesaj postat pe Facebook.

Al doilea om în statul român susține că e nevoie să se acționeze cât mai rapid. „Istoria ne va judeca după acțiunile noastre. Trebuie să acționăm ACUM”, notează Cîțu.

Discuții în cadrul task-force-ului de la Palatul Victoria

Pe de altă parte, la Guvern au avut loc, în dimineața zilei de sâmbătă, discuții de ultim moment purtate de către premierul Ciucă cu miniștrii ce fac parte din task-force-ul pentru gestionarea situației din Ucraina.

Vineri seară, premierul Ciucă a fost, alături de miniștrii de Interne și Apărare, Lucian Bode și Vasile Dîncu, la cel mai mare punct de trecere a frontierei de la granița cu Ucraina – cel de la Siret.

„Am venit la cel mai mare punct de trecere a frontierei de la granița cu Ucraina, Siret, pentru a vedea organizarea activităților pentru asigurarea fluxului de tranzit, precum și pregătirile necesare în cazul în care ne confruntăm cu un număr mare de cetățeni ucraineni care solicită protecția statului român.

De la începerea conflictului au fost înregistrate 40 de cereri de azil. Am cerut autorităților locale responsabile să acorde întregul sprijin pentru ca cetățenii care solicită azil să beneficieze de sprijin: cazare în centrele amenajate, dacă doresc acest lucru, asistență materială, medicală și tot ce au nevoie.

Am fost impresionat de numărul mare de voluntari români care îi întâmpină pe refugiații care intra în țară. Alături de autoritățile locale, românii arată astfel solidaritate față de vecinii ucraineni, greu încercați de agresiunea militară rusă”, sună mesajul transmis pe pagina de Facebook a premierului Ciucă, în seara zilei de vineri, 25 februarie.

260 afisari

11 COMENTARII

    • Alo câțu, noi români când o sa începem sa simțim creșterea economica, care ne, și promis, o de anul trecut, mai creste mult prețul la raft, gazele, benzina și electricitatea, nu te da acum și mare strateg militar

  1. Romania trebuie sa fie in linie cu UE si NATO dar de ce trebuie sa iesim in fata si sa fim cei mai „rai” ? Cum poate fi acceptat in fruntea PNL un astfel de rebut politic ? PNL-ului ar trenui sa ii fie rusine cu un astfel de asa-zis „leader”

  2. Ai început sa cuvanti?
    Ai căpătat oxigen?
    Tot pușcăria te halește, pe tine și Popescu…Se numește trădare!

  3. Bai nenorocitule de globalist,trădător de țară ce ești,care ai împrumutat Romania cu 200 de miliarde de dolari ,bani care nu se regăsesc,taci dracului din gura că din cauza ta poate Rusia ne va bombarda.Romania trebuie sa fie neutra in acest conflict tilharule!

  4. dovada ca romanii sunt condusi numai de tradatori….nu scot un cuvant de romanii din teritoriile ocupate de Ucraina

  5. solutia ca poporul roman sa scape de pensiile speciale ale lacustelor se poate rezolva in acest context extern,doamne ajuta

  6. Dupa ce a praduit paduri cu mami
    Maimutza scoate perle pe trompeta
    Pe gura aia de primata biata
    Jigodie scarboasa analfabeta!

    Acum ar vrea sa iasa la bataie
    Cu Rusii ,sa se lupte el si iohanus
    Cand tara e deja un foc de paie
    Cand totul e trecut din plus pe minus

    Oalta grija nu mai are hotul
    Ne a pus cu gatul ,ne a legat de par
    El si alogenul isi arata clontul
    Spun trei prostii si repede dispar!

    Urmeaza noi sa le platim prostia,
    Si brambureala dusa la absurd
    Cand ,,pas cu pas”si a instalat prostia
    Un alogen debil si sleahta lui!

    O sa platesti tot ,tot ,chiar si naveta
    Si circul ce’l repeti oricat ai vrea
    Pe ai nostri bani faci calpa opereta
    Esti tradator de tara ,piaza rea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger