AcasăPoliticaCîţu iese la contraofensivă. Mesaj subtil pentru Orban

Cîţu iese la contraofensivă. Mesaj subtil pentru Orban

Florin CituCîţu iese la contraofensivă. Mesaj subtil pentru Orban

Florin Cîțu a reacționat la atacul lansat de președintele PNL, Ludovic Orban, care a spus că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur și, în acest caz, ar trebui redefinit „suflul nou”.

După declarațiile lui Ludovic Orban privind suflul nou din partid, Florin Cîțu a postat, pe Facebook, o fotografie cu el, având în spate sigla PNL și mesajul „Alege viitorul”. Mesajul care însoțește fotografia lui Cîțu este „Get it?” („Înțelegi?” – traducere).

„Acuma, sigur că să vorbești de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar , să vorbești de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou.

Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mișc în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc, orice instituție trebuie să se adapteze”, a spus Ludovic Orban despre premier.

Cîțu și Orban luptă pentru președinția PNL

Și Emil Boc sapă la temelia lui Ludovic Orban. Primarul Clujului a lăsat de înţeles că a pornit o campanie de denigrare la adresa liderului liberal. De asemenea, i-a mai transmis şefului liberal că „benzina i se apropie de sfârşit”.

Congresul PNL, la care se va alege președintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu și-au anunțat candidatura pentru președinția formațiunii.

În ultima perioadă cei doi au mers în mai multe vizite în organizațiile din teritoriu. Ludovic Orban a participat, vineri, la o întâlnire cu membrii PNL din organizația Brăila, în timp ce Florin Cîțu s-a aflat, joi, la discuții cu liberalii din Alba.

author avatar
Andreea Vlad
308 afisari

6 COMENTARII

  1. bocule , benzina sa ti torni tu in cap pedelist tradator care ai facut doar la comanda in viata ta politica ca altceva nu stie nimeni sa fi facut!!!!!!!!!!

  2. Bai animalelor , voi nu vedeti ce se intampla cu preturile in Romania ? Pe cine intereseaza excrementele voastre ?

  3. Ba Orban a vrut sa faca din Palatul Victoriei, Carciuma Victoriei betivilor, asupra realitatii, da Tatucul din deal, nu a fost de acord, apoi Citu a prezentrat Romania mai bogata ca China, Rusia si America la un loc, da cu toate astea, nu au bani de pensii si alocatii pentru copii, insa luam F16 la SH cand le puteam lua noi, da deh, spaga e mai mare sh decat noi. Permitem GRU sa inspecteze Deveselu, nu luam nici o masura, ca deh vomitam la ei tot, da aia e tanti Raluca Turcan , liberala gavaratoare de rusa in Guvern, o curea de transmisie, si ne mandrim cu ea.

  4. &,,Că Orban v-aduce vouă :
    Frunze-n buze,
    Lapte-n țâță,
    Drob de sare
    În spinare,
    Mălăieș
    În călcăieș
    Smoc de floci
    Pe subsuori.”
    ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger