AcasăPoliticaCîțu s-a făcut de râs înaintea discursului lui Zelenski! Ce a putut...

Cîțu s-a făcut de râs înaintea discursului lui Zelenski! Ce a putut spune președintele Senatului – VIDEO

Cîțu, gafă în Parlament înaintea discursului lui Zelenski. Ce a fost auzit spunând președintele Senatului - VIDEO (sursa foto: Facebook/Florin Cîțu)

Președintele Senatului, Florin Cîțu, s-a remarcat, luni seară, înainte de discursul pe care l-a susținut președintele ucrainean Volodimir Zelenski în fața aleșilor neamului, dar și a premierului Ciucă și a miniștrilor prezenți la Parlament, cu o gafă.

Dorind, cel mai probabil, să spună „onorată asistență”, Cîțu a fost auzit zicând „onorată instanță”. Nu au fost puțini cei care au remarcat această eroare, mai ales având în vedere faptul că Florin Cîțu și-a citit discursul din Parlament, din seara zilei de 4 aprilie.

„Domnule Volodimir Zelenski, președinte al Ucrainei, domnule președinte al Camerei Deputaților, domnule prim-ministru, doamnelor și domnilor miniștri, doamnelor și domnilor senatori și deputați, stimați invitați, onorată instanță”, a afirmat Florin Cîțu.

Cîțu, către Zelenski: Mulțumesc că mi-ați acceptat invitația de a susține acest discurs

Fostul premier Cîțu, care a demisionat recent din fruntea PNL-ului, a ținut să le mulțumească atât președintelui, cât și premierului ucrainean. Și a ținut să puncteze că invitarea liderului de la Kiev de a susține un discurs în Parlamentul de la București s-a făcut la inițiativa sa.

„Domnule președinte Zelenski, este o onoare să vă ascultăm astăzi în Parlamentul României. Mulțumesc că mi-ați acceptat invitația de a susține acest discurs. Îi mulțumesc și prietenului meu, prim-ministrul Ucrainei, pentru ajutorul oferit în acest demers. Mulțumesc, Denis”, a spus Cîțu.

Adresându-i-se președintelui ucrainean, înainte ca Zelenski să se adreseze Parlamentului român, Cîțu l-a numit  „erou”. „Domnule președinte Zelenski, sunteți un erou nu doar în Ucraina, ci și în România, precum și în toate statele care respectă principiile și valorile democratice. Curajul si perseverența de care ați dat dovadă dvs. și poporul ucrainean în această perioadă dificilă pentru Ucraina ne inspiră pe toți. Ne motivează să fim mai uniți, pentru că doar împreună putem reuși tot ceea ce ne-am propus și doar împreună putem învinge”, a mai declarat Florin Cîțu, luni, 4 aprilie, de la tribuna sălii Parlamentului.

1.129 afisari

9 COMENTARII

  1. căCuțu este de-o prostie cruntă, doar se știe. Dacă avea ceva în cap nu era pus șef la iliberali.
    Oricum, se pregătește pentru ce-l așteaptă.

  2. Onorata instanta,…da sunt un drogat ,un betiv ordinar !Sunt un pupa-cur jalnic si sunt in stare sa ma tarasc in patru labe ,numai sa ajung la lins cur…..ri grase!Da onorata instanta ,am facut imprumuturi si am bagat tara in rahat pe 50 de ani deacum inainte.Nu e deajuns onorata instanta …trebuia bagata in rahat cel putin 100 de ani?Asa mi-a spus si onoratul pres iohanus ..dar eu fiind cam prost m-am temut sa nu ajung la Jilava Si asa nu se stie Presul vrea sa scoata castanele din foc cu mana mea El sigur nu se teme fiind aparat de slugile sistemului ticalosit Ce am facut cu banii imprumutati …?Pai am cumparat steaguri si le-am pus :doua la prefectura ,doua la scoala de fete ,doua la catrindala …total 50 miliarde de euroi imprumutati pentru steaguri Am pus si 20 de steaguri la Jilava …cate un steag pentru fiecare an de puscarie meritat de mine pentru subminarea tarii

  3. Toti liberalii sadea sunt de ras, un partid de marionete, experti in lins, ahtiati dupa banii tarii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger