AcasăPoliticaCîțu exultă: ”Vești EXCELENTE pentru TOȚI românii!”

Cîțu exultă: ”Vești EXCELENTE pentru TOȚI românii!”

Ministrul Cîțu, tot cu PSD pe limbă: ”Trebuie să dispară” (foto: gov.ro)

Liberalul aflat în fruntea Ministerului Finanțelor a transmis un mesaj mustind de entuziasm, referitor la anumite măsuri luate de Guvernul din care face parte.

”Vești EXCELENTE pentru TOȚI românii! Economia României a răspuns PERFECT la măsurile implementate de guvernul PNL!!”, susține Florin Cîțu într-o posatre fpcută miercuri dimineață pe pagina sa oficială de Facebook.

Oficialul guvernamental aduce în sprijinul concluziilor prezentate în mesajul său date venite de la Institutul Național de Statistică și un extrans din comunicatul de presă transmis de INS. ”Investițiile NETE în economie MAI MARI în trimestrul II și semestrul I din 2020 față de aceeași perioadă din 2019. Doar guvernul PNL a investit CEA MAI MARE suma din ultimii zece ani în primul semestru și se vede. Pariul guvernului PNL pe investiții este confirmat de date oficiale. Datele prezentate azi de INS susțin fară dubii scenariul revenirii economiei în „V” începând cu trimestrul III”, menționează Cîțu.

Mai mult, ministrul laudă strategia Executivului. ”Am implementat o politică fiscală anticiclică, prudentă și responsabilă, iar datele confirmă că am ales cea mai bună strategie. În continuare este nevoie și de dobânzi reale zero sau chiar negative pentru a menține acest ritm. Nu am dubii că așa se va întâmpla”, conchide Florin Cîțu.

sursa foto: gov.ro

193 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lauda-ma gura, ca pune botul bine, poate Raporteaza dupa o discutie la un pahar cu sefu lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger