AcasăPoliticaCîțu, după gafa ministrului Voiculescu: ”Am discutat cu el”. Ce urmează? -...

Cîțu, după gafa ministrului Voiculescu: ”Am discutat cu el”. Ce urmează? – VIDEO

Cîțu, după gafa ministrului Voiculescu: ”Am discutat cu el”. Ce urmează? - VIDEO

La o zi după ce ministrul Sănătății a făcut declarații care au iscat un val de reacții, urmate de scuze din partea lui Vlad Voiculescu, s-a aflat un prim punct de vedere pe acest subiect și de la vârful Guvernului.

”Am văzut că a făcut o declarație, apoi a venit și și-a cerut scuze, am discutat cu el, vom mai discuta”, a afirmat premierul Florin Cîțu, vineri dimineață.

Șeful Guvernului nu a dat, însă, un răspuns, când a fost întrebat dacă îl va demite pe ministrul Sănătății. A spus, în schimb, că ”încă gestionăm pandemia, nu s-a terminat, vom trage linie la final”. ”Eu zic că așa cum arată acum lucrurile, ele se îndreaptă spre bine. Am avut o perioadă mai dificilă, dar măsurile luate și în februarie și acum văd că au dat rezultate, dacă ne uităm la toți indicatorii, aproape toți indicatorii arată o îmbunătățire”, a mai punctat premierul.

Ce spusese Voiculescu, până să revină cu un mesaj explicativ

Joi, după discuțiile cu reprezentanții cultelor religioase din România, Vlad Voiculescu a anunțat modificarea unui ordin de ministru datând de anul trecut. Și a făcut o serie de declarații – pe un subiect sensibil pentru familiile și apropiații persoanelor care au pierit infectate cu noul coronavirus – afirmații care au iscat multe comentarii.

Nu spune nicăieri într-un ordin de ministru că oamenii nu ar trebui să fie îmbrăcați. Repet, nu spune nicăieri într-un ordin de ministru că oamenii nu ar trebui să fie îmbrăcați. Regula, dacă nu s-a respectat undeva, este din pricina unei lipse de bun simț elementar a oamenilor. (…) Deci, repet: nu există nicio prevedere într-un ordin de ministru care să spună că nu era posibil până acum ca oamenii să fie îmbrăcați. Ce reglementăm acum prin noua formă a ordinului este ca acest lucru să poată fi verificat de către familii”, a susținut ministrul Sănătății.

Ulterior, a revenit asupra acestor afirmații, pe pagina sa de Facebook. ”PS Tocmai am avut declarații de presă. Din păcate, în cadrul întâlnirii am preluat o informație greșită și am insistat asupra ei în dialogul cu reporterii, lucru pentru care îmi cer scuze. Într-adevăr, așa cum mai mulți reporteri au semnalat, o parte a celor decedați – și anume cei autopsiați – conform vechiului ordin de ministru, persoanele decedate în urma infecției cu SARS-CoV-2 “se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac.” Este o reglementare din data de 6 aprilie 2020 pe care nu o voi comenta ci o voi modifica în cursul zilei de astăzi (joi-n.n).”, a scris Vlad Voiculescu.

320 afisari

7 COMENTARII

  1. Are proptele solide ipochimenul de nu poate fi „miscat”. Vorba aia (tampita de altfel), prost,prost da-i prostul nostru…

  2. Ce o sa urmeze? O sa se duca dracului cu IOHANNIS si hoardelele lui de ticalosi!
    Nu au atins „cota’ de morti si nr. de milioane incasate de pe urma mortilor si a dramelor oamenilor si asa o sa ne tina inchisi in case si fara job-uri!!!
    Daca nu ne trezim….

    • Nu sunt ” antonia ” , sunt troll’ul dihor stalinist Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk , iscoada infiltrata in National care se da ROMAN ca sa pacaleasca fraieri .

  3. Amandoi sunteti doi ipochimeni, profesional ambii securiști, unul intern altul extern, ce ne mira ?

    • Bravo, Dorel , imagineaza-ti scene fierbinti intre ” antonia ” si Kostea Sugiuk Tiraspol , de-a dreptul scarbos !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger