AcasăPoliticaCîțu, după ce Orban a fost udat în timp ce făcea declarații...

Cîțu, după ce Orban a fost udat în timp ce făcea declarații la Guvern: ”Se mai întâmplă!” – VIDEO

Cîțu, după ce Orban a fost udat în timp ce făcea declarații la Guvern: ”Se mai întâmplă!” - VIDEO

Șeful Guvernului a comentat pe scurt recentul episod al cărui protagonist a fost liderul PNL, Ludovic Orban, care a ajuns să fie udat de aspersoarele care întrețin spațiul verde din curtea Palatului Victoria.

”Nu știu. Vă dați seama că nu știu ce se întâmplă acolo, eu deja plecasem. Îmi pare rău dacă l-a udat pe domnul Ludovic Orban, se mai întâmplă!”, a susținut Cîțu, fără să ascundă un zâmbet, în timpul răspunsului dat unei întrebări venite pe acest subiect din partea reprezentanților presei.

În acest context, premierul a mai fost întrebat care a fost relația cu liderul PNL în timpul acestei ședințe de Coaliție, dacă au avut divergențe. ”Foarte bună. Până la urmă toți avem interesul și suntem în politică pentru români. Indiferent de ceea ce facem noi, competiție în interiorul partidului, competiție între partide, eu niciodată nu pierd din vedere obiectivul pentru care am intrat în politică – să fac lucruri pentru români”, a susținut Cîțu.

Orban: Credeam că a început să plouă!

Liderul PNL, nedumerit de ”ploaia” iscată din senin

Explicația premierului vine după ce în cursul serii de luni, până să plece de la Palatul Victoria, unde avusese loc o ședință a Coaliției de guvernare, Ludovic Orban s-a trezit într-o ipostază inedită, chiar în timp ce făcea declarații de presă, în curtea sediului Guvernului.

La un moment dat, chiar în timp ce Orban – despre care se știe că e în competiție directă cu Florin Cîțu, pentru șefia PNL, la Congresul din toamnă – vorbea cu presa, a pornit instalația de udat iarba.

”Credeam că a început să plouă!”, a comentat, zâmbind, liderul PNL, după ce înainte le-a arătat reporterilor că a fost udat pe spate, pe sacou.

După episodul cu pricina, Ludovic Orban și-a reluat declarațiile, continuând să aducă în atenție subiectele ce s-au discutat la ședința respectivă.

361 afisari

2 COMENTARII

  1. Ba si tu sa multumesti ca vacile nu au aripi ca daca iti cadea pe scena in.loc de un pui asa ceva erai mai rau ca el!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger