AcasăPoliticaCîțu, discurs în fața liberalilor, la Tulcea: ”Felicitări, aţi salvat România de...

Cîțu, discurs în fața liberalilor, la Tulcea: ”Felicitări, aţi salvat România de un spion rus!” – VIDEO

Cîțu, discurs în fața liberalilor, la Tulcea: ”Felicitări, aţi salvat România de un spion rus!” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Florin Cîțu)

Premierul Cîțu a fost prezent, sâmbătă, asemeni actualului președinte PNL, Ludovic Orban, dar și europarlamentarului Rareș Bogdan și liderului senatorilor liberali, Virgil Guran, la Conferința de alegeri de la PNL Tulcea.

În cadrul discursului său, în încercarea de a-i lăuda pe liberalii tulceni, Florin Cîțu a făcut o afirmație care nu a trecut neobservată.

Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România! Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea. Și l-aţi redat sectorului privat.

Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, le-a transmis Florin Cîţu liberalilor, în cadrul Conferinței de alegeri de la PNL Tulcea. Anunțul a fost urmat de ceva aplauze.

Fără nume

Lesne de anticipat, Cîțu nu a rostit și vreun nume după ce a emis această concluzie la adresa unui fost senator. Ci și-a continuat discursul vorbind despre alte subiecte, inclusiv despre ”lucruri pe care le vom face în perioada următoare”.

După ce a vorbit Florin Cîțu, și Ludovic Orban li s-a adresat celor prezenți la Tulcea, la conferința de alegeri de la PNL-ul local. Aceste aceste alegeri la nivel de filiale au loc înaintea congresului din toamna acestui an, în cadrul căruia se va tranșa și disputa pentru fotoliul de președinte al Partidului Național Liberal, până la momentul de față în cursa pentru șefia PNL fiind doi candidați – Ludovic Orban, președintele în exercițiu al principalei formațiuni din cadrul coaliției de guvernare, și Florin Cîțu.

370 afisari

3 COMENTARII

  1. Lozincarule care esti tu micul Cutu, PSD este de vina in toate, cand voi sunteti oligofreni prin defintie, traiti in lumea voastra a geilor,l si duceti tara catre nicaieri

  2. Tu cu cine ai semnat ca sa poti sa ajungi in Grinnell? Sa nu-mi spui ca dupa studiile tale strălucitoare, 4 la treapta, 2 admitere la ASE nereusite, a căzut colegiul Grinnell, Iowa, US in cur. Cine si de ce ti-a platit colegiul, asa numitul masterat undergraduate in Bussines Administration? Care dintre serviciile secrete străine te folosesc?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger