AcasăPoliticaCîțu, demolat. Încă un parlamentar PSD intră la rupere: „În loc să...

Cîțu, demolat. Încă un parlamentar PSD intră la rupere: „În loc să fii acolo unde îți este locul, la pușcărie, tu…”

(sursa foto: Radu Cristescu/Facebook)

O nouă reacție dură la adresa fostului prim-ministru Florin Cîțu, totodată fost număr 1 în cadrul PNL-ului, vine luni din rândul parlamentarilor PSD. De această dată de la deputatul social-democrat Radu Cristescu.

Acesta îl critică pe fostul premier Cîțu, în CV-ul căruia figurează nu doar funcția de fost ministru de Finanțe, ci și cea de fost șef al PNL-ului.

De altfel, tocmai la aceste două prim menționate posturi face referire și deputatul Cristescu, atunci când îl atacă fără menajamente pe Cîțu, despre care spune că a fost „aruncat” de propriul partid, ca pe o măsea stricată.

„Aruncat la gunoi de propriul partid, aidoma unei măsele stricate și urât mirositoare, cel mai prost ministru de Finanțe și o rușine de prim ministru, Florin Vasilică Cîțu, rămâne fără marfă și intră în sevraj, delirând din nou la adresa PSD. Nu vreau sa intru în lungul șir de elucubrații al acestei lichele, doar aș vrea să i reamintesc câteva cifre prin care acest șarlatan a fost la un pas să nenorocească o țară întreagă.

1. Datoria publică a crescut în guvernele PNL-USR cu el ministru de finanțe si prim ministru, în termeni reali, de la 364,9 mld la 557,8 mld lei, adică cu aproape 200 de miliarde de lei.

2. Câțu la guvernare a însemnat explozia defictului bugetar la valori fără precedent, astfel ponderea datoriei guvernamentale în PIB a explodat de la 35,3% în decembrie 2019 la 48,7% din PIB în noiembrie 2021.

Deficitul bugetar la preluarea guvernării Orban a fost de 2,8% (oct 2019). Deficitul la finalul lui 2020 bătut recordul absolut al dezastrului, 9,8% din PIB”, a scris Radu Cristescu, luni după-amiază, 12 decembrie, într-o postare pe Facebook.

Cristescu: „În loc să fii acolo unde îți este locul, la pușcărie, tu cuvânți ca un neghiob!”

Deputatul PSD își continuă replica dură dată fostului șef al Guvernului și al PNL-ului. „Zici de PSD? Citește..

PSD a reușit să oprească supraîndatorarea accelerată a economiei și sa însănătoșească finanțele publice. Deficitul bugetar va fi de 5.74% din PIB, mai mic decât cel prognozat în buget, de 5.84%.

Pentru sfârșitul anului 2022, se estimeaza un nivel de al datoriei publice guvernamentale de 47,3% din PIB față de estimarea de 48.8% din PIB a începtul anului”, susține Cristescu.
Mesajul lui Radu Cristescu continuă în aceeași notă dură la adresa lui Florin Cîțu, care e arătat cu degetul când vine vorba, printre altele, de achiziția de vaccinuri aspect asupra căruia s-a oprit, tot luni, și colegul său de partid, senatorul Zamfir, și el critic la adresa lui Cîțu pe această temă – VEZI AICI.

„Asa se întâmplă când instituțiile statului abilitate în lupta anticorupție, în speță DNA nu își fac datoria! În loc sa fii acolo unde îți este locul, la pușcărie, tu cuvânți ca un neghiob!
De ce?

Pai uite de ce..

Ce zici tu de asta?
1: Ajutorul de Stat la Blue Air

2. Contractul cu vaccinurile, deși propriul ministru de Finanțe ți a spus că nu e în regulă să faci aceste achiziții. Drept urmare ți ai dat ministrul afară, pe Nazare, și ai ales sa îndatorezi românii, puși să dea un MILIARD de euro pe vaccinuri pe care nu le-au folosit.

Când morții vii vorbesc de funie în casa spânzuraților, pușcăriile americane și spitalele de boli mintale românești așteaptă un vechi client”, susține Radu Cristescu în finalul postării de pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
944 afisari

8 COMENTARII

  1. & Al doilea război mondial, adaptare după Liviu Rebreanu, măcel cu proști, ?
    Ion Antonescu cu Her_delea, i-a bătut pe unii ca să o ia Mihai pe Ana și să meargă în Elveția ,ca să trăiască bine , ca să scape de sărăcie și europenii occidentali și ăia din blocul sovietic, ? Personajul Ion Antonescu dispare, Mihai care a fost și viteaz, rămâne cu Ana , nu cu Stanca, nici cu Iulia, cu care face niște treburi, ?

  2. Schizonerii de om nebun Nici tu nu stii ce ai spus !Mai usor cu liniutele si etnobotanicele siktir

    • Da ,ai voie dar numai afara in austria si la cubul gay din amster,si berlin ca pute tare si ne e scarba aici de voi ca…catii ga..ozar.i..

  3. Cristescu are dreptate,acel borfas trebui sa fie dupa gratii impreuna cu borfasul mut de la Sibiu !

  4. Cristescu are dreptate,acel borfas trebui sa fie dupa gratii impreuna cu cei ce l-a sustinut !

  5. Cristescu are dreptate,acel drogat trebui sa fie dupa gratii impreuna cu cei ce l-a sustinut !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger