AcasăPoliticaCîțu, declarații după discuțiile cu PSD. Ce s-a aflat despre numărul ministerelor...

Cîțu, declarații după discuțiile cu PSD. Ce s-a aflat despre numărul ministerelor – VIDEO

La o zi de la decizia luată în cadrul Biroului Politic Național al PNL-ului, aceea de a începe negocierile cu PSD-ul, liberalii s-au văzut cu social-democrații, dar și cu reprezentanții UDMR, la Parlament.

Iar după această nouă rundă de dialog cu reprezentanții PSD – purtată, așadar, după ședința decisivă de la nivelul conducerii PNL, încheiată luni seară târziu – Florin Cîțu a anunțat ce s-a discutat și ce nu, în cadrul întrevederii din 9 noiembrie.

„Nu am discutat despre ministere sau despre funcția de premier, am discutat despre programul de guvernare și un calendar pentru zilele următoare. Încercăm să avem cât mai repede un guvern stabil”, a anunțat în primă fază Florin Cîțu, marţi după-amiază, de la Parlament.

S-ar putea extinde numărul de ministere

Se ia în calcul varianta unei măriri a numărului de ministere, în viitorul Executiv, dar nu mai mult de 20 – din câte s-a mai conturat din spusele actualului lider al PNL.

„Este o discuţie pentru extinderea numărului de ministere. Maxim 20. (…) În acest moment doar am discutat de posibilitatea de a creşte numărul de ministere la 20”, a completat Florin Cîţu, răspunzând întrebărilor presei.

166 afisari

2 COMENTARII

  1. …..acest ”mâțu câțu” este campionul minciunii, un bolnav drogat de putere și altele…fostul PNL actual PDL nu are niciun cuvant de spus, e intr-o pozitie complet defavorabila, a ales sa stea in genunchi in fata PSD si suporta consecintele. PNL era principalul partid in alianta cu USR si UDMR, dar a dat cu piciorul sansei avute.
    Acum, PDL resturi din PNL, a preluat locul ALDE, de sluga a PSD, si va avea aceeasi soarta…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger