AcasăPoliticaCîțu, decis să scoată miniștrii din birouri, în plină campanie de vaccinare:...

Cîțu, decis să scoată miniștrii din birouri, în plină campanie de vaccinare: ”Ședință de Guvern în stradă” – VIDEO

Cîțu, decis să scoată miniștrii din birouri, în plină campanie de vaccinare: ”Ședință de Guvern în stradă” - VIDEO

Premierul sună mobilizarea la nivelul Cabinetului pe care îl conduce, anunțând că tot Guvernul trebuie să se implice, direct, în campania de vaccinare.

Pe măsură ce continuă campania de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național, premierul a adus din nou în discuție, de această dată luni, după încheierea maratonului de vaccinare din Capitală, ținta exprimată anterior – aceea de a se ajunge la 1 iunie la 5 milioane de persoane vaccinate antiCovid. ”În continuare cred în această țintă”, a declarat Florin Cîțu, în prima zi a acestei săptămâni.

În acest context, întrebat despre vaccinarea în mediul rural, premierul a dat următorul răspuns: ”Am avut discuții deja (…) cu Asociația primarilor, municipiilor, comunelor, președinților de consilii județene și am cerut să se implice direct și se vor implica direct”.

Cîțu: Un fel de ședință de Guvern în stradă

Ulterior, șeful Guvernului a anunțat planul referitor la miniștrii și secretarii de stat – pe ideea că se dorește să se comunice mai mult cu oamenii care se vaccinează.

”Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în țară – miniștri și secretari de stat, la centre de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul, direct, în această campanie, și săptămâna viitoare facem o acțiune, un fel de ședință de Guvern în stradă. Toți vom fi și vom vorbi cu cetățenii, le vom răspunde întrebărilor, (…) după ce ies de la vaccinare”, a fost auzit spunând Florin Cîțu.

119 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar de guvernat cine mai guverneaza? Nu ca ati face vreo branza, dar macar asa, gen Mircea fa-te ca lucrezi! Programul ala PNRR il mai face cineva, cu ceva stiinta, nu ghinea cu capul gol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger