AcasăPoliticaCîțu, chemat joi la Cotroceni, cu mai mulți membri ai Guvernului. Ședință...

Cîțu, chemat joi la Cotroceni, cu mai mulți membri ai Guvernului. Ședință înainte de definitivarea proiectului de buget

Cîțu, chemat joi la Cotroceni, cu mai mulți membri ai Guvernului. Ședință înainte de definitivarea proiectului de buget (foto: gov.ro)

Premierul Florin Cîțu urmează să ajungă din nou să discute cu președintele, la Cotroceni, de această dată joi după-amiază. Nu singur, ci împreună cu mai mulți oficiali guvernamentali.

Klaus Iohannis a convocat pentru ora 14.30 o ședință de lucru. La care vor participa șeful Guvernului, dar și vicepremierul Dan Barna, ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

Cel mai probabil, se va discuta pe tema proiectului de buget, care ar urma să fie definitivat, pentru a fi trimis Legislativului.

Când ar urma să ajungă bugetul în Parlament

În urmă cu aproape două săptămâni, Florin Cîțu anunța, de la Palatul Victoria, că s-a început ”pregătirea pentru bugetul anului acesta” și că în acest sens a formulat solicitări adresate fiecărui minister în parte.

”În primul rând, am cerut o analiză a actelor normative care sunt în vigoare şi au un impact bugetar, dar nu pot fi susţinute în totalitate în bugetul anului 2021, şi alte acte normative, bineînţeles, care sunt în vigoare, dar care nu pot fi puse în aplicare în acest an datorită unor necorelări legislative. Deci, toate actele normative pentru fiecare minister, cu impact bugetar să vedem unde le punem. Am cerut, bineînțeles, pentru aceste acte normative fiecare ministru va trebui să vină cu o notă de prezentare şi cu soluții”, declara Cîțu, pe 6 ianuarie.

Tot atunci, premierul spunea că se dorește ca bugetul să intre în Parlament în 4 februarie, pentru a fi dezbătut şi aprobat.

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari

4 COMENTARII

    • Io imi i-au portia zilnic de la Raionul Tiraspol , are iz de stevie parfumat , deja am terminat o galeata de borhot colectata in urma sedintei B.O.B….mmmmm…..papa-bun !

  1. îl seteaza pe Cîțu ca să accentueze măsurile de austeritate și să initieze proiectul pentru noua lege a salarizării

  2. Citu nu poate fi setat, ca n-are ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger