AcasăPoliticaCîțu bagă interlopi pe uşa PNL-ului. Vărul lui Emi Pian, candidat la...

Cîțu bagă interlopi pe uşa PNL-ului. Vărul lui Emi Pian, candidat la Sectorul 4

silviu mototoleaCîțu bagă interlopi pe uşa PNL-ului. Vărul lui Emi Pian, candidat la Sectorul 4

Un membru al clanului Pian şi-a anunțat candidatura în structura de conducere a PNL Sector 4. Este vorba despre Silviu Mototolea, același care anul trecut a fost numit în conducerea unei instituții de stat din România.

Vărul văduvei lui Emi Pian, asasinat în vara anului trecut, a țintit funcția de prim-vicepreședinte pe politici publice, în cadrul Biroului Politic al PNL Sector 4. Controversatul Silviu Mototolea, susținut de aripa Cîțu, vrea să se implice „activ în actul politic decizional, pentru a putea veni în ajutorul comunității din care fac parte”.

„Ca antreprenor am dobândit o vastă experiență de lucru, pornind orice activitate de la zero. Am învățat că fiecare problemă își găsește rezolvarea prin muncă și determinare. Sunt convins de faptul că acest principiu este aplicabil și în politica pe care ne-am dori-o cu toții. Așa am înțeles eu să fac politică pentru oameni și nevoile acestora.#suflunou#romanii trebuie sa știe#teamCITU”, este mesajul postat pe Facebook de Mototolea.

Cine este Silviu Mototolea

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni de ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi Pian, ucis anul trecut într-o răfuială. Bărbatul a spus însă clar și răspicat că nu are nici cea mai mică legătură cu clanul Duduienilor și consideră că tot ce se întâmplă este un complot electoral făcut împotriva lui.

De asemenea, Mototolea a fost acuzat că a primit un loc de muncă în cadrul unei instituții de stat deși urma să stea în arest preventiv din cauza unor nereguli. Anul trecut, el a fost reținut de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Permise Giurgiu”, alături de Dumitru Văduva, șeful instituției.

author avatar
Andreea Vlad
1.428 afisari

4 COMENTARII

  1. In 90 % din primarii din tara sunt bagat interlopii cu ajutorul politiei care sunt prieteni la catarama de interese financiare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger