AcasăPoliticaCîțu, atac la adresa liderului PSD: „Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi...

Cîțu, atac la adresa liderului PSD: „Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”

citu ciolacuCîțu, atac la adresa liderului PSD: „Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”

Premierul Florin Cîţu nu pierde nicio ocazie să-l înțepe pe liderul Opoziției, social-democratul Marcel Ciolacu, care l-a criticat în repetate rânduri pentru bugetul pe 2021.

Reparăm dezmățul făcut de PSD”, a declarat Florin Cîțu, sâmbătă, la Palatul Victoria, și l-a invitat pe Marcel Ciolacu la o discuție despre buget și finanțe.

Am văzut discuții și interpretări eronate despre buget. Ne bazăm pe o realitate dură: o guvernare PSD urmată de un an de pandemie.

Am spus de la început că nu sunt de acord să mențin nenorocirile făcute de PSD. Pentru a crea spațiu pentru programul nostru de guvernare trebuie să eliminăm aceste nenorociri. Prin acest buget reparăm dezmățul făcut de PSD.

Așteptam ca Ciolacu să mă sune. Pierdeam o zi-două din viața mea și îi explicam cum e cu bugetul.

Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”, a spus Florin Cîțu, răspunzând criticilor cu privire la bugetul pe 2021, pe care Marcel Ciolacu, liderul PSD le-a făcut în ultimul timp.

PSD nu votează bugetul pe 2021

Șeful Guvernului a susţinut, sâmbătă, o conferinţă de presă, în care a discutat despre reformele pe care intenționează să le facă.

S-a referit totodată și la vizita făcută la Bruxelles și a explicat modul în care a construit bugetul pentru acest an.

Atacul premierului la adresa lui Marcel Ciolacu vine după ce liderul PSD a anunțat miercuri că partidul nu va vota bugetul pe 2021, care este unul de austeritate.

El a criticat și propunerea de tăiere a sporurilor bugetarilor, care poate crea „nedreptăți, discuții și frustrări în rândul oamenilor”.

De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat zilele trecute că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad