AcasăPoliticaCîțu, atac la adresa liderului PSD: „Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi...

Cîțu, atac la adresa liderului PSD: „Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”

citu ciolacuCîțu, atac la adresa liderului PSD: „Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”

Premierul Florin Cîţu nu pierde nicio ocazie să-l înțepe pe liderul Opoziției, social-democratul Marcel Ciolacu, care l-a criticat în repetate rânduri pentru bugetul pe 2021.

Reparăm dezmățul făcut de PSD”, a declarat Florin Cîțu, sâmbătă, la Palatul Victoria, și l-a invitat pe Marcel Ciolacu la o discuție despre buget și finanțe.

Am văzut discuții și interpretări eronate despre buget. Ne bazăm pe o realitate dură: o guvernare PSD urmată de un an de pandemie.

Am spus de la început că nu sunt de acord să mențin nenorocirile făcute de PSD. Pentru a crea spațiu pentru programul nostru de guvernare trebuie să eliminăm aceste nenorociri. Prin acest buget reparăm dezmățul făcut de PSD.

Așteptam ca Ciolacu să mă sune. Pierdeam o zi-două din viața mea și îi explicam cum e cu bugetul.

Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”, a spus Florin Cîțu, răspunzând criticilor cu privire la bugetul pe 2021, pe care Marcel Ciolacu, liderul PSD le-a făcut în ultimul timp.

PSD nu votează bugetul pe 2021

Șeful Guvernului a susţinut, sâmbătă, o conferinţă de presă, în care a discutat despre reformele pe care intenționează să le facă.

S-a referit totodată și la vizita făcută la Bruxelles și a explicat modul în care a construit bugetul pentru acest an.

Atacul premierului la adresa lui Marcel Ciolacu vine după ce liderul PSD a anunțat miercuri că partidul nu va vota bugetul pe 2021, care este unul de austeritate.

El a criticat și propunerea de tăiere a sporurilor bugetarilor, care poate crea „nedreptăți, discuții și frustrări în rândul oamenilor”.

De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat zilele trecute că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad
191 afisari

11 COMENTARII

  1. tu nu pierzi ca oricum nu asculti pe nimeni din specialisti pe aici in afara de cei ppe de unde ai luat lumina , dar cu adevarta pierd romanii ca te are pe tine de un an min banilor si acum vataf peste toti dar fara nici un randament in afara ca te imprumuti si distribui unde ai chef in niciun caz catre investitorii romani !!!!!!!!!!!!

  2. Cîțică, repari o LAE! Cu tăieri repari tu mă? Cu împrumuturi? Ai pupat-o bine pe Ursula? Ti-a promis ceva? Mai fă tu prostii că vă ducem partidul spre 15 %. Pnl să-si ia adio. Usr e muci. Udmr par ceva mai întregi la minte. Psd se reface. Iar AUR are viitor, fraierilor, iar voi peneleii n-aveți idee de ce!

  3. Domnule Ciolacu, nu le votați bugetul.! Este făcut pe suferința oamenilor. Nu girati pentru chinul bătrânilor, suferința tinerilor si pentru compromiterea viitorului atâtor generații. Fiți responsabili!

  4. O atitudine infumurata de geniu in macroeconomii. In plus campania a apus de anul trecut. O fatalitate de care nu scapam. Sa avem politici comune romanesti pe 10 ani. Iata cateva.
    1. Unirea cu Basarabia.
    2. Prosperitatea romanilor
    3.Hrana si energie ieftina.
    4. Superputere regionala a Romaniei.
    5.Independenta energetica.
    6. Putere turistica regionala.
    7. Romania hub agroalimentar
    8.Putere militara regionala
    9.Racolarea aurului diaspora
    10.Recuperare tezaur Moscova-Berlin-Tel Aviv

  5. Infumuratul mediocru politic are exact plan opus.
    1.Izolare prin ajutor minim Basarabia
    2.Insaracirea romanilor
    3.Hrana si energie scumpa.
    4. Romania stat colonie la poarta Ue.
    5. Dependenta energetica.
    6. Desfiintarea turismului.
    7. Romania piata de desfacere
    8.Ipotenta strategicomilitara
    9.Hai cu toti la sparanghel!
    10. Ignoranta istorica si diplomatica.

  6. Citu e pilaf – cert, fara alte comentarii – dar sa vina unul ca Ciolacu, sa faca pe filozofu’, dreptul si cinstitul… omu’ e vandut securitatii, mai dihai ca actualul PM! Ciolacu – PSD – daca ar avea minim de bun simt, s-ar retrage (hotu’ impostor de Tudose, o data cu el – alt dottore, precum Ponta!)

  7. Nu va mai uitati in gura lui Ciolacu, omul de casa al lui Omar Hayssam , clientul Securitatii si „blatistul” lui Johannis !…

    • Bravo domnule Cîtu scoateți trântori care sau ascuns sub fustițe statului și stau bine mersi cu gramada de șpăgari și incompetenti trimiteți în economia privata la munca nu vedeți ca să duce tara de ripa

  8. Ciolacu sau ciolanu un om de paie și.nimic altceva da lecții de economie săracu politruc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger