AcasăPoliticaCîțu aruncă vina pe Rafila pentru eșecul introducerii certificatului verde

Cîțu aruncă vina pe Rafila pentru eșecul introducerii certificatului verde

florin cituCîțu aruncă vina pe Rafila pentru eșecul introducerii certificatului verde

O nouă dispută în coaliție! Președintele PNL Florin Cîțu a dat vina pe ministrul Sănătății Alexandru Rafila pentru decizia renunțării la certificatul verde.

„În momentul în care proiectul de lege pe care l-am introdus în Parlamentul României, semnat alături de câțiva colegi din PNL și UDMR, a fost doar depus, numărul persoane vaccinate a crescut la peste 100.000 de persoane”, a declarat Florin Cîțu la Digi 24.

Și a detaliat: „Este în continuare în Parlament, înțeleg că nu mai este nevoie. Decizia la Ministerul Sănătății și Guvern este că nu mai e nevoie de un certificat verde. Ca să fiu de acord cu ceva (n.red. – că nu mai trebuie certificat verde), trebuie să fie prezentate argumentele unei decizii. Deocamdată noi vorbim pe declarații. Aș vrea să văd cum a fost fundamentată decizia că un certificat verde nu ar duce la creșterea numărului de vaccinări”.

Rafila nu mai vede urgența certificatului verde

Florin Cîțu a mai precizat că „dacă există specialiști care spun că chiar dacă adoptăm certificatul verde în acest proiect de lege și ne arată fundamentat că nu ar fi dus la o creștere a numărului de persoane vaccinate, bineînțeles că nu aș avea nicio problemă”.

Afirmațiile liderului liberal vin după ce ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat pe 14 ianuarie că, din punctul său de vedere, introducerea obligativității certificatului verde, la acest moment, nu mai este utilă, pentru că adoptarea acestuia presupune proceduri care s-ar întinde pe câteva săptămâni, când numărul cazurilor COVID va scădea oricum.

author avatar
Andreea Vlad
459 afisari

9 COMENTARII

  1. BonoboCâțu vrea neapărat să scape de vaccinuri , nu îl interesează dacă sunt eficiente sau otravă vândută pe post de elixir. Le arată „stăpânilor ” că vezi doamne el a încercat și-a dat silința , dar ciuma roșie i-a pus grumazul pe gât. Javră ordinară ia-ți bilet doar dus pentru Sydney, la australopiteci. La noi te așteaptă mititica.
    Cât despre dl. Rafila conștient sau nu a făcut un lucru foarte bun cu blocarea NAZIPASS. Pentru acesta fapta merita tratat cu blândețe la judecarea criminalilor PLANDEMIEI Covid

    • Citu merge la puscarie dupa ce expira cele 120 MILIOANE doze de la Pfizer. Se va calcula prejudiciul si va lua 20 de ani de inchisoare.
      D-aia insista cu vaccinarea obligatorie mascata sub numele de cert verde sau vaccinal adica pasaport covid.

    • Banii cheltuiti de Citu sunt 120000000 de doze ×20 euro doza +2,4 MILIARDE euro. S-au mai folosit doze , s-au mai vandut din ele dar paguba este peste 1 MILIARD euro. Ceausescu te impusca si pentru cateva sute de mii lei . La puscarie cu nemernicul asta!

  2. KKATU A SUPT-O! NU MAI POATE SA INGROAPE CELE 120 DE MILIOANE DE VACCINURI. MIROASE A PUSCARIE!

  3. O sa te cheme DIICOT sa dai explicatii ptr 120 milioane doze pfizer desi romanii sunt maxim 20 milioane. Ai B E L I T – O!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger