AcasăPoliticaCîțu, Arafat și Ciucă, chemați de urgență la Cotroceni! Ce pregătește Iohannis...

Cîțu, Arafat și Ciucă, chemați de urgență la Cotroceni! Ce pregătește Iohannis în prag de sărbători

Klaus IohannisCîțu, Arafat și Ciucă, chemați de urgență la Cotroceni! Ce pregătește Iohannis în prag de sărbători

Guvernul Cîțu a fost învestit miercuri seară, în Parlament, după care a participat la prima ședință de la Palatul Victoria. Prin urmare, premierul Florin Cîțu și miniștrii din cabinetul său și-au preluat oficial atribuțiile.

În prima zi după învestitură, noul Executiv trebuie să participe la o şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. Aceasta are loc la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 24 decembrie a.c., ora 10:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîţu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunţă Administraţia prezidenţială.

Ședința va avea loc într-un cadru excepțional, ținând cont că pe 26 decembrie ar urma să fie adusă în ţară prima tranșă de 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, iar pe 27 decembrie se dă startul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19.

În această primă fază vor fi vaccinați medicii din prima linie. Astfel, 4.500 de cadre medicale sunt așteptate în centrele de vaccinare pentru a se imuniza împotriva virusului Sars-Cov-2.

România depășește pragul de 600.000 de infectări

Potrivit ultimei raportări venită de la Grupul de Comunicare Strategică, România a depășit pragul de 600.000 de infectări. 5.459 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, în urma a 25.840 de teste. Bilanțul a ajuns la 604.251, potrivit datelor transmise miercuri de Grupul de Comunicare Strategică.

Persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 se pot programa online, telefonic, prin medicul de familie sau prin intermediul direcţiei de asistenţă socială din cadrul consiliilor locale, potrivit unui comunicat al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19

Românii se pot imuniza în:

  • Centre de vaccinare fixe
  • Centre de vaccinare mobile: caravane sau alte formaţiuni mobile, care aparţin Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi/sau Ministerului Apărării Naţionale, respectiv structurilor subordonate acestora;
  • Echipe mobile de vaccinare, pentru vaccinarea în locaţii specifice;
  • Centre de vaccinare de tip drive-through pentru marile oraşe, destinate populaţiei generale;
  • La nivelul cabinetului de medicină de familie, după caz, în funcţie de evoluţia epidemiologică şi tipul vaccinurilor disponibile.
author avatar
Andreea Vlad
746 afisari

8 COMENTARII

  1. Acum iohanis are toata puterea in mainile lui(manjite) asa cum i-a fost dat ordinul de la stapanii sai externi cu interese antiromanesti care l-au pus in functie SI ACUM S-AU ADUNAT LA COTROCENI SA-SI PUNA IN APLICARE MISIUNEA ANTIROMANEASCA CE O SA O POATA FACE FARA SA MAI STIE NIMENI , VOR INDATORA ROMANIA IN CONTINUARE CU MILIARDE DE EURO PENTRU A PLATI TRIBUTUL STAPANILOR , SUB MASCA INARMARII SI ALTE PLATI EXTERNE , VOR DA STRAINILOR SINGURA BANCA CE A MAI RAMAS CEC , TREZORERIA, ATOMOCENTRALA ,REZEVELE MINERALE SI ENERGETICE SUBTERNE SI ALTELE SUB MASCA „PRIVATIZARII” , REZERVELE DE AUR ALE ROMANIEI CE LE-A DEPUS IN MOD DUBIOS IN ANGLIA , SI MULTE ALTE „AFACERI ” SUBTERANE CE LE VOR FACE !!!!!

    • Asa e.Sa nu uitam ca 80% din ce s-a privatizat ,in afara de flota ,a fost intre anii 2000-2004 cand cel mai mare prim ministru a reusit sa vanda Petrom cu 50.000 salariati la o firma cu 5000 salariati.

    • Iohannis are toata puterea in mana lui , o las mai moale ca ne taie macaroana la trolli mancurti de pe malul stang al Nistrului , mai bine ii ofer niste saruturi patimase in cur . MUAHHHHHH….!

    • Bine zis,acum vor sa schimbe constitutia sa poata penalu` de la cotroceni sa mai obtina al treile mandat sa poata sa-i slujeasca pe stapani externi !

  2. & Parlamentul de la București, o manta sau un veston galben – kaki, două eșarfe, una aurie și una albastră de la USR, pantalon roșii „culoare cur de maimuță”, ?
    Ăștia de nu mai fac brânză pe la Sibiu s-au apucat cu armata să vândă „zer” de la Pfizer , ?

  3. @ Deci , remarcați și că „zerul” de la Pfizer nu este gratuit ,că firma producătoare nu îl livrează gratis , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger