AcasăPoliticaCîțu acuză o campanie împotriva vaccinării. Declarație ȘOC de la Palatul Victoria:...

Cîțu acuză o campanie împotriva vaccinării. Declarație ȘOC de la Palatul Victoria: ”Sunt similare cu acțiunea unor teroriști” – VIDEO

Cîțu acuză o campanie împotriva vaccinării. Declarație ȘOC de la Palatul Victoria: ”Sunt similare cu acțiunea unor teroriști” - VIDEO

Șeful Guvernului a făcut o serie de afirmații dure, vineri, de la sediul Guvernului, după ce a acuzat o campanie împotriva măsurilor dispuse de Executiv în lupta cu noul coronavirus.

În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare şi există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunea unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date”, a susținut Florin Cîțu, vineri dimineață, de la Palatul Victoria.

Totodată, premierul a făcut referire la nivelul de încredere în privința campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, aflate în plină desfășurare în România. ”În continuare trebuie să înțelegeți că încrederea – și de asta sunt foarte supărat pe această campanie împotriva acţiunii – încrederea se câștigă foarte greu și avem încredere în această campanie și a funcționat și funcţionează foarte bine, dar dacă nu suntem atenți, încrederea se pierde foarte ușor”, a completat premierul.

Cîțu: Campania de vaccinare trebuie să continue

Totodată, pe fondul discuțiilor și a deciziilor luate inclusiv în România cu privire la un lot din vaccinul AstraZeneca (VEZI AICI), șeful Executivului a afirmat că are încredere în experții Agenției Europene a Medicamentului și că această campanie de vaccinare trebuie să continue.

Am văzut mai multe informații în spațiul public și eu zic că trebuie să fie foarte atenți la ele. În primul rând, Agenția Europeană a Medicamentului, cea care a făcut recomandarea Comisiei Europene pentru a autoriza toate tipurile de vaccin din România, menține aceeași opinie: campania de vaccinare trebuie să continue cu toate tipurile de vaccin, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse. Nu s-a schimbat nimic.

În ceea ce privește tipul de vaccin care a fost ieri din discuție în spațiul public, Agenţia Europeană spune foarte clar că nu există indicii, în acest moment, care să facă vreo legătură între cele câteva cazuri și vaccin. De aceea, campania de vaccinare trebuie să continue, bineînțeles cu monitorizarea eventualelor efecte adverse”, a susținut Cîțu.

317 afisari

8 COMENTARII

  1. Toate ”măsurile” acestea pe care le-a luat un guvern bezmetic, compus din asasini economici, au fost cât o mare frecție la piciorul de lemn în ceea ce privește combaterea p(l)andemiei (însă la umbra achizițiilor directe, fără lichitații, și a împrumuturile de miliarde și miliarde de euro sunt sigur că au fost foarte profitabile pentru camarila de partid).

    Sub pretextul combaterii p(l)andemiei drepturile și libertățile au fost în mod grosolan limitate.
    Ți se impune să porți botnția, în disprețul constituției și a tratatelor internaționale la care România este parte, tot timpul și în tot locul, chiar dacă nu există nicio dovadă care să stea în picioare precum că purtarea așa numitei măști de ”protecție” ar avea ceva de-a face cu protejarea de viruși.
    Ți se impune dă te distanțezi social, chiar dacă această distanțare implică înstărinarea, intrarea în depresie și – cu părere de rău – chiar și sinuciderea.

    După care, dacă îndrăznești să strigi că ciobota de jandarm gras și fără minte te sufocă (după ce ți s-a dat cu măciuca în cap și te-a culcat la pământ), atunci ești etichetat, fără niciun pic de scrupule sau vreun pic de rușine, ca ”terorist”.

  2. Teroriștii sunteți VOI, băi, Cîțule! Băi, limbricule fără pic de cultură și vorbă nedeslușită! Cine vă tot întoarce vouă cheița la spate, băi, criminalilor? Pe cine slujiți voi, bă, panaramelor? Că, poporul, e clar, nu îl slujiți. Mințiți, mințiți și mințiți, în pofida tuturor evidențelor că toată treaba asta cu măștile și ” vaccinurile ” voastre, care ” ne apără ” de un virusache cu incidență mortală de SUB 0.5 % , e o mare și criminală FARSĂ. Poporul, care – să vezi chestie! – mai și gândește, trebuie sa fie suveran, bă, neterminatule. Nu voi, lipitorile dracului. Voi sunteți teroriștii, in haine scrobite de funcționari PUBLICI. Nenorociților!

  3. Omu ( ? ) asta are pamant deshidratat in capatana .
    Nu se gaseste nimeni care sa-l dea in judecata ,ca s-au
    adunat destule in dreptul individului asta ,vis a vis de
    RO si romani. Dupa ce pres.-ul si haita lui a reusit sa
    ne dezbine ,mai vine si bezmeticu asta si pune paie
    pe foc .

  4. Florine , daca iti iau omuletul dintre amigdale in plua, vei reusi oare sa redai morfosintaxa in mod inteligibil ??

  5. Deocamdata sectia de interventii rapide Onesti sau sectia 16 trebuie sa-ti imoaie oasele tie ca ai omorat oameni cu Astra si Boc o sa moara si el ca a facut din lotul ucigas. La fel teroristi sunt Oms ce au ucis peste 30 de oameni in Europa printre care 4 ofiteri in Italia si 2 asistente in Austria.
    Eam amanat vaccinareaupana in toamna iar daca mai moare lume o anulez. Exclus sa fac Astra.

  6. Ce dracu va uitati in gura unui cretin?Daca Romania ,dupa ce s-a scremut 30 de ani in asazisa tranzitie ,a ajuns sa aiba asemenea conducatori ,se cheama ca e o tara esuata.Halal tara,halal popor.Rusinea mapamondului

  7. Bai Catule, bai ceakanaule, bai trepadusule, tu habar nu ai ce a-ti pornit voi de anul trecut din martie !! Tu crezi, bai Gollum, ca ce este acum e rau ? Raul adevarat, foametea adevarata numai de acum urmeaza, urgia adevarata numai de acum o sa vina peste toti, deci si peste voi !! Singurii pe care mai poti sa ii sperii sunt cei 1 milion de cobai ai tai vaccinati cu serul experimental minune, care o sa ii cam bage in pamant, la propriu, in urmatorii 4-5 ani, doar nu crezi ca marea extinctie urmeaza acum ? !! Deci, bai dobitokule, noi suntem acum in anul 1 al Agendei 2030, anul 10 va fi in 2030 fix, asa ca globalistii astia au timp cam 10 ani sa isi faca de cap !! Tot Iadul pe Pamant se va declansa cam prin 2024-2025, sa vezi tu atunci iures adevarat, sa vezi tu atunci SHTF adevarat, doar de aia va tot grabiti cu vaccinarea asta fortata, nu-i asa, Gollum ? 🙂 Omule, sper ca Billie Fukin` Gates are si pentru tine un loc liber in bunkarul sau din Noua Zeelanda, o sa ai nevoie de ea, crede-ma !! Dar, pana atunci, vaccineaza-te in fiecare saptamana, tarane, o sa devii spuer-imun si super-idiot, ca idiot util este deja de multa vreme, handikapatule notoriu ce esti !! Criminalule, sper ca deja ti-ai ales stalpul tu preferat !! 🙂 Iadul te asteapta, tarane !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger