AcasăPoliticaCîțu a făcut anunțul, după ședința de Guvern. Vizează prelungirea stării de...

Cîțu a făcut anunțul, după ședința de Guvern. Vizează prelungirea stării de alertă – VIDEO

Cîțu a făcut anunțul, după ședința de Guvern. Vizează prelungirea stării de alertă - VIDEO (sursa foto. Facebook)

S-a aflat că se prelungește din nou starea de alertă pe teritoriul României, pentru o perioadă de 30 de zile.

Premierul și miniștrii au avut joi, 5 august, ședință la Palatul Victoria. Iar la finele reuniunii Executivului pe care îl conduce, Florin Cîțu a ieșit în fața presei cu un anunț pe acest subiect.

În ședința de Guvern de astăzi, cel mai important lucru, bineînțeles, prelungirea stării de alertă şi nu se modifică nimic în acest moment, lucrurile rămân aşa cum au fost ele prezentate până acum”, a declarat Cîţu, de la Palatul Victoria.

Vă amintim că luna trecută se aprobase precedenta hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 12 iulie 2021.

Cifrele de la GCS

În cursul acestei zile, din raportarea venită de la Grupul de Comunicare Strategică (GCS), cu privire la situația generată de COVID-19 în România, s-a aflat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 244 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Și că până astăzi, 5 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.084.226 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 1.048.215 pacienți au fost declarați vindecați.

”În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 489. Dintre acestea, 72 sunt internate la ATI”, se mai precizează în bilanțul fpcut public joi, 5 august, de către reprezentanții GCS.

Anexa_la_HCNSU_nr._53_-_masuri_(1)
Hotarare_CNSU_nr._53_din_05.08.2021_prelungire_alerta_(1)

202 afisari

3 COMENTARII

  1. Si uite asa o tinem cu starea de alerta pana la adanci batraneti sau pana se duce dracului guwernerul.

  2. „ultimele 24 de ore au fost înregistrate 244 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.”

    Ai uitat sa precizezi, vaccinate sau ne vaccinate.
    Credeti ca uitarea o sa fie o scuză in momentul in care o să atarnati in streang?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger