AcasăPoliticaCîțu a făcut anunțul, de la Constanța: Fără mască pe plajă începând...

Cîțu a făcut anunțul, de la Constanța: Fără mască pe plajă începând de la 1 iunie. Cu o condiție – VIDEO

Cîțu a făcut anunțul, de la Constanța: Fără mască pe plajă începând de la 1 iunie. Cu o condiție - VIDEO

Cum nu sunt puțini românii care se gândesc deja la vacanța de vară și la perspectiva unui concediu pe litoralul autohton, s-au aflat noutăți de la premierul Cîțu, cu privire la planurile privind redeschiderea sezonului estival.

După ce a discutat, joi, cu reprezentanții sectorului HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele), Florin Cîțu a anunțat, de la Constanța, ce se are în vedere în această privință. Șeful Guvernului a vorbit despre două etape de relaxare, a doua de la 1 august.

”După un an de zile de pandemie, vreau să arătăm că putem să redeschidem în această vară sezonul estival și în siguranţă. (…) Am discutat mai multe măsuri. Din partea industriei am primit propuneri şi soluţii – soluții foarte bune, pe care le vom pune mâine în discuţie în Comitetul interministerial şi promisiunea mea este că vom avea aceste soluţii la timp, aprobate, ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare şi bineînțeles a doua etapă la 1 august. Toată lumea a înţeles că nu putem să redeschidem total de la 1 iunie”, a fost auzit spunând Florin Cîțu.

Fără mască pe plajă începând de la 1 iunie, dar cu distanțare între șezlonguri

Totodată, șeful Executivului a făcut un anunț cu privire la renunțarea la purtarea măștii, pe plajă. Cu o condiție – aceea a păstrării distanței la nivel de șezlonguri.

”Cred că pentru 1 iunie putem să vorbim deja de eliminarea purtatului măștii pe plajă. Deci aici este un consens. Am venit bineînțeles cu o condiție, o distanțare pe plajă între șezlonguri, cu care industria este de acord. Dar cred că această condiție minimă putem deja să o anunțăm – fără mască pe plajă începând de la 1 iunie”, a punctat Florin Cîțu.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger