AcasăPoliticaCîrstoiu, atac la Nicușor Dan: „Încă mai trăiește din proiectele lăsate la...

Cîrstoiu, atac la Nicușor Dan: „Încă mai trăiește din proiectele lăsate la cheie” de Gabriela Firea

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Săgeți din direcția candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei la adresa actualului primar general, Nicușor Dan, acesta din urmă aspirant la un al doilea mandat în fruntea PMB.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, la alegerile din vară, îl acuză pe actualul edil general, Nicușor Dan, că „trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea”, social-democrata care a ocupat fotoliul de șefă a Primăriei București înainte ca Dan să ajungă în această funcție.

Medicul-candidat Cîrstoiu face referire, între altele, la achiziția de autobuze hibride și troleibuze, dar și la reabilitarea sistemului de termoficare.

„Zero noi proiecte pentru București. Asta este performanța lui Nicușor Dan”

„Zero noi proiecte pentru București. Asta este performanța lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei în 4 ani. Dincolo de heirup-ul actualului primar care și-a pus casca în cap și inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint.

Realitatea este că Nicușor Dan încă mai trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziția de autobuze hibride și troleibuze, de reabilitarea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic și multe altele”, a transmis Cîrstoiu pe Facebook, luni, 1 aprilie.

Acuză „festivismul pe ultima sută de metri”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei susține, totodată, că „festivismul pe ultima sută de metri” nu ține loc de gândire strategică.

„Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Și mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureșteni.

Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizația PSD Sector 6. Și îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcția de președinte al organizației. Împreună vom câștiga Capitala pentru bucureșteni”, afirmă Cîrstoiu, în finalul postării preluate și pe pagina oficială de Facebook a PSD.

author avatar
Andrei Coman
96 afisari

8 COMENTARII

  1. Firea se bagă în seamă prin acest ”hoțoman de buget”, afacerist psd-ist, jalnic , care ar nerita scuturat un pic de organele incompetente pentru unii…”brunetul” dă din clanță, are curaj că are spatele covrigarului….

  2. Adevarul: …si in urma contractelor pentru refacerea structurii de termoficare, incheiate de Firea.

  3. Motto:
    “Îi plâng pe proști și proștii mă înving.”
    (Ana Blandiana- Eclipsă)
    Cătălin Cîrstoiu ori face pe prostul, ori chiar este, atunci cand afirma că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, ca si cum aceste proiecte ar fi proprietatea privată a fostei administratii si nu ale capitalei. Numai că în anul 2020 au avut loc alegerile locale care au dus la schimbarea administratiei la Primăria Generală a municipiului Bucuresti. Ori după mintea cea proastă a lui Cîrstoiu ar fi trebuit ca noul edil Nicuşor Dan să nu mai continue proiectele de infrastructură demarate de Gabriela Firea si ajunse la stadiul de executie abia în mandatul actualei administratii. Halal gândire a unui individ pe care coalitia PNL-PSD l-a găsit să candideze la functia de primar general al capitalei. După chipul si asemănarea liderilor Ciolacu si Ciucă.

  4. Are perfectä dreptate doctorul Cirstoiu, care ne vindecä de BÄTÄTURI, cä Nicusor Dan a preluat de la FIREA Primäria Generalä a municipiului Bucuresti in…INSOLVENTÄ, si asta la CHEIE !!

  5. Rareș Bogdan a zis că tipul ăsta e doctor de măsele sau de genunchi, Nicușor e matematician, un tip cu creier, finul lui Băsescu are creier cât are Nicușor la degetul mic

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger