AcasăPoliticaCîrstoiu a discutat cu nașul Băsescu despre candidatură: „Mi-a explicat de ce...

Cîrstoiu a discutat cu nașul Băsescu despre candidatură: „Mi-a explicat de ce nu e bine să…” – VIDEO

sursa foto: romaniatv.net

Anunțul oficial a fost făcut – medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat miercuri drept candidat al PSD şi PNL la Primăria Capitalei. În acest context, doctorul care intră în cursa electorală pentru fotoliul de edil al Bucureștilor a dezvăluit că a avut o „discuţie lungă” cu nașul său de cununie, Traian Băsescu – fostul șef al statului și ex-primar al Capitalei.

Medicul a recunoscut deschis, în conferința de presă în care a fost prezentat drept candidat al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, că a stat de vorbă cu naşul său, Traian Băsescu, despre candidatură. Și a spus că acesta i-a explicat de ce nu e bine să facă acest pas, dându-i argumente personale, umane.

Întrebare-cheie

Concret, Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat de jurnaliști dacă a vorbit cu naşul său de cununie, Traian Băsescu, înainte de a decide să candideze la Primăria Capitalei.

„Foarte bună întrebarea, îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu, dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rude, de străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui. Unul a întemeiat parte din folclorul autentic românesc scris, vocea este pe banda filmului Baltagul, iar celălalt este Ion Mihalache”, a răspuns în primă fază Cîrstoiu.

Referindu-se la discuția cu Traian Băsescu, medicul care candidează la Primăria Capitalei a dezvăluit că a primit argumente de ordin personal pentru care n-ar fi bine să facă „treaba asta”. O astfel de discuție a avut – din câte a recunoscut Cătălin Cîrstoiu – chiar și cu tatăl lui.

„Am avut o discuţie lungă”

„Am avut o discuţie cu domnia sa, o discuţie lungă, în care domnia sa (..) mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. (…) dându-mi nişte argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care, cinstit, l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat, aşa sunt eu, nu am ascultat niciodată.

Şi cred eu, mai importante sunt argumentele nu care ţin de mine ci cele care ţin de ceea ce cred. Şi dacă am făcut treaba asta, nu am făcut-o pentru un avantaj personal”, a mai spus medicul.

„Întrebaţi-l dacă mă votează”

„Întrebaţi-l pe domnul Băsescu, la un moment dat, ce părere are şi dacă mă votează”, a completat Cîrstoiu, în fața presei și a liderilor PSD și PNL care au fost prezenți la conferința de presă în care a fost prezentat drept candidat la Primăria Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
378 afisari

8 COMENTARII

  1. Spitalul Universitar e mizerabil.
    Domnul Cirstoiu are clinica privata / farmaceutica ?
    Conflict de interese?
    Finutu’ lu’ Base la primarie? Adica base si ai lui la primarie?
    A ramas pe dinafara ?
    „Sa mananca” si gura lui ceva??
    Nu avea PNL si PSD un om bun pentru primarie ?
    Uite cum creste Haur.

  2. Asta trebuia să-l asculte pe nasu, că nu degeaba e nas ..o sa vadă că a avut dreptate după ce o sa ai e dosare și drumuri la DNA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger