AcasăPoliticaUPDATE. George Simion a dat buzna peste ședința PSD, în Parlament! /...

UPDATE. George Simion a dat buzna peste ședința PSD, în Parlament! / „Ești un securist pitic!”/ S-a mutat, apoi, la ușa PNL-ului- VIDEO

sursa foto: captură video

Încă un scandal la Parlament, de această dată la mijlocul acestei săptămâni. George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, și mai mulți parlamentari ai AUR au ales să protesteze miercuri, 31 ianuarie. Au fost aduse pancarte cu diferite mesaje.

UPDATE: „Oprirea” celor de la AUR înaintea ședinței PSD, de la Parlament, a fost urmată de o rundă a doua, tot în clădirea sediului Legislativului. În sensul că parlamentarii de la AUR au pornit apoi către sala de ședințe a PNL din Camera Deputaților. Adică la partenerii de alianță ai PSD-ului, din coaliția de guvernare.

Simion s-a dus chitit la ușa de intrare în sala de ședință a liberalilor. A încercat de câteva ori clanța, însă ușa era închisă, potrivit stiripesurse.ro.

Pe de altă parte, Simion a avut un scurt un scurt dialog, pe holul clădirii, cu fostul ministru liberal Florin Roman. Acesta din urmă i-a spus liderului AUR că nu are de ce să se teamă de comasarea alegerilor. „Asta e politica, George, vezi dacă te vrea lumea sau nu”, a afirmat Florin Roman, conform sursei citate. „Nu mi-e frică de comasare, mi-e frică de încălcarea Constituției”, a replicat Simion.


Protestul ar fi fost generat de ceea ce se consideră a fi intenția Guvernului condus de Marcel Ciolacu de a comasa alegerile.

Parlamentarii AUR au intrat în sala de ședințe a PSD din Camera Deputaților, acolo unde parlamentarii social-democrați își desfășoară reuniunile politice. Între timp, aceștia au părăsit sala de ședințe.

Schimb de replici Simion-Simonis

Nu înainte, însă, ca între liderul interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis (PSD) și liderul AUR, George Simion să aibă loc un schimb de replici.

Citiți și: Simion şi Şoşoacă şi-au aruncat cuvinte grele în Parlament: „Te agresez sexual, scroafo!”/ „Fătălău de tinichea”

„Ești un securist pitic!”, i-a spus președintele AUR liderului interimar al Camerei Deputaților, potrivit stiripesurse.ro. Totul, în momentul în care Simonis i-a cerut lui Simion să părăsească sala pentru că nu au dreptul să împiedice activitatea parlamentară a PSD.

În replică, Simion i-a spus lui Simonis că parlamentarii AUR au venit să asculte ce au de gând să facă cei de la PSD cu comasarea alegerilor. „Să te respect? Că tu ești plin de respect…”, i-a spus Simion lui Simonis, conform aceleiași surse.

Partidul condus de George Simion i-a acuzat pe reprezentanţii PSD că prin comasarea alegerilor îşi propun să încalce dreptul românilor de a vota liber şi reprezintă o încercare de a-şi salva funcţiile, potrivit news.ro.

Totodată, parlamentarii AUR au afişat pancarte pe care scriau „PSD şi PNL pun democraţia în pericol”, „Marcel pentru noi e un pui de dictator” sau „Pas cu pas PSD şi PNL reinstaurează dictatura”.

PSD și PNL pun democrația în pericol! Marcel Ciolacu încalcă Constituția României!

Guvernul Ciolacu își propune prin comasarea alegerilor să încalce dreptul românilor de a vota liber”, au transmis cei de la AUr prin intermediul unui mesaj scris pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

author avatar
Andrei Coman
802 afisari

9 COMENTARII

  1. Circ în Parlament! pentru ca poporului ii place circul; iar circarii ii dau poporului ce-i place!

  2. Aud mereu asta cu circul , daca a protesta inseamna circ , atunci f bine . ma tem ca-i vorba de saracie de cuvinte , la postacii analfabeti functional .

    • Badie, între dialog civilizat, inclusiv protest și mitocănie e o distanță de la cel la pământ. Ori bădăranii încalcă toate regulile de civilizație elementară, numai ca să provoace și să atragă atenția prin nesimțire. De altceva nu sunt în stare!

    • Mai bine ati protesta pentru prostia din capul vostru.
      Cum poti fi de acord cu un dezechilibrat precum George Simion , care isi imaginează ca toată lumea este proasta si asculta
      ineptiile si mahalagismele lui.

  3. era mai de folos pentru țară daca se duceau la fel peste delegația fmi.
    de ce nu i-au fugarit pe cei de la fmi?
    ori este AUR pur, ori este spoiala de aur.

  4. Bravo si respect pentru Aur ,limbricii tradatori PNL ,cocalarii impostori PSD ,si homalaii USR au distrus RO si saracit poporul roman in interesul Diavolului drogat si criminal amerrlocc

  5. Neamul prost, tot neam prost ramane. Fara educatie, fara maniere. Ce clasa politica repetenta la toate materiile avem!

  6. AUR JOACA LA CATEGORIA PITICI.
    DE CE NU S-AU DUS LA FEL PESTE PADUCHII DE LA FMI?
    AUR N-ARE COJONES.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger