AcasăPoliticaCirc în Parlament: PSD s-a folosit de alocaţiile copiilor ca să-i scoată...

Circ în Parlament: PSD s-a folosit de alocaţiile copiilor ca să-i scoată ochii lui Florin Cîţu cu păpuşi (VIDEO)

orban-dragu-papusi-parlamentCirc în Parlament: PSD s-a folosit de alocaţiile copiilor ca să-i scoată ochii lui Florin Cîţu cu păpuşi

Plenul Parlamentului a oferit clipe de comedie şi luni, când s-a pus în dezbatere bugetul pe 2021. Din cele peste 3.000 de amendamente depuse la buget în comisiile de specialitate nu a fost adoptată nicio cheltuială în plus.

La dezbateri, a venit și premierul Florin Cîțu pentru a susține proiectul. Cu această ocazie, PSD i-a reproşat din nou prim-ministrului că nu au dublat alocaţiile copiilor.

Social-democraţii au adus păpuşi la prezidiu

Social-democraţii au adus două păpuşi la prezidiul unde stau preşedinţii Camerei şi Senatului, Ludovic Orban şi Anca Dragu.

E responsabilitatea mea să mă asigur că PNL se va achita de toate îndatoririle acestei guvernări. Bugetul are două elemente definitorii la care eu ţin foarte mult – începem reforma în toate cotloanele statului român.

Oprim 30 de ani de furt pesedist din buget, din bani publici. Şi al doilea, drumul României e în Europa şi alături de partenerii noştri din Alianţa Nord-Atlantică. Garantăm românilor securitate.

Recomand celor din PSD să ia un pix şi o foaie şi să ia notiţe, cei care ştiu să scrie, bineînţeles”, a declarat premierul.

Cîţu le-a spus că nu mai pot fura

În timpul discursului, social democrații vociferau din sală și au intrat în dialog cu premierul. Parlamentarii PSD strigau „Alocații!”.

Vreți alocații, eu credeam că sunt pentru copii, dar văd că le vreți voi. Vreți bani de buzunar”, le-a transmis Florin Cîțu.

PSD țipă pentru că nu mai pot fura. Atât au înțeles ei din bugetul României. Țipă și înjură”, a mai spus Cîţu.

Premierul le-a transmis parlamentarilor prezenți la dezbateri că urmează reforma sistemului bugetar.

Dispare sistemul de sporuri așa cum este el implementat azi. Cel mai important este să ne asigurăm că cei care își fac treaba sunt bine remunerați. Vom avea mai puțini oameni în consiliile de administrație”, spune premierul.

author avatar
Andrei Ștefan
197 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dupa cum se vede tara este data pe mana unor mercenari iresponsabili in frunte cu acest iohanis pus in functie de forte obscure externe antiromanesti , ce a acaparat prin mijloace parsive justitia ,serviciile , institutiile de forta si o parte din presa /TV , apoi si-a pus guvernele si parlamentul lui prin care pun in aplicare interesele straine antiromanesti , dau miliarde de euro din buget stapanilor lor externi pentru inarmari si alte plati externe aberante, IN ACEST TIMP IAU CELE MAI DRASTICE MASURI DE AUSTERITATE PENTRU MAREA MAJORITATE A ROMANILOR , INGHETAREA SALARIILOR , A PENSIILOR , A ALOCATIILOR s.a. !!!!
    Iohanis cu regimul sau dictatorial incalca frecvent Constitutia si legile tarii , NU-L INTERESEAZA PROBLEMELE SI NEVOILE ROMANILOR PE CARE-I TRATEAZA CU AROGANTA SI DISPRET, nu aplica Legea publica de pensie in vigoare condamnand pensionarii la saracie si mari suferinte , PERMITANDU-SI SA NU MAREASCA NICI MACAR CU PROCENTUL DE INFLATIE PENSIILE PUBLICE !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger