AcasăPoliticaCioloș sare "la gâtul" lui Iohannis, chiar dacă preşedinte l-a "încercat" ca...

Cioloș sare „la gâtul” lui Iohannis, chiar dacă preşedinte l-a „încercat” ca premier. Ce motive are liderul USR?

iohannis ciolosCioloș sare "la gâtul" lui Iohannis, chiar dacă preşedinte l-a "încercat" ca premier. Ce motive are liderul USR?

Dacian Cioloș spune că nu înțelege atacurile președintelui României Klaus Iohannis la adresa partidului pe care îl reprezintă.

Săptămâna trecută Klaus Iohannis i-a numit indirect pe cei din USR drept „crizatori”.

Cum l-a atacat Cioloş pe Iohannis?

PNRR-ul l-am lucrat împrenă și știm ce avem. Avem o idee pe buget și pe 2022. Asta înseamnă să existe un mandat din partea PNL că își dorește reluarea negocierilor.

PNL să aleagă acum sau să continue cu PSD. Noi nu forțăm. Eu doar i-am spus domnului Ciucă.

Dacă precizăm mai clar lucrurile și modul în care șă luăm decizile eu sper ca lucrurule să funcționeze. Dar evident că nu avem garanții altceva decât ce putem pune într-un protocol.

Noi căutăm soluții. Ce-și dorește sau nu președintele cred că trebuie să-l întrebați pe el. Domnul președinte ne-a spus că soluțiile trebuie găsite între partide. Am văzut că e preocpupat să atace USR ori de câte ori are ocazia. Care sunt subtilitățile, domnia sa știe”, a spus Dacian Cioloș.

Preşedintele l-a susţinut pe liderul USR

Vă reamintim, în urmă cu aproximativ două săptămâni, președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze pe liderul USR Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru.

În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează. Este foarte important să se gestioneze situația pandemică, creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri să nu crească celelalte prețuri.

Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, spunea Iohannis la vremea respectiv.

Între timp, Cabinetul Cioloş a căzut la votul Parlamentului.

author avatar
Andrei Ștefan
172 afisari

2 COMENTARII

  1. @ Dacă s-au observat creșteri ale nivelului hormonilor masculini, inclusiv la persoanele de sex feminin, după administrarea vaccinurilor împotriva COVID, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger