AcasăPoliticaCiolacu vrea o nouă legislație antidrog. Șeful Guvernului: „Să umblăm și la...

Ciolacu vrea o nouă legislație antidrog. Șeful Guvernului: „Să umblăm și la cauză, nu doar la efecte” – VIDEO

Șeful Guvernului, Marcel Ciolacu, a declarat, în startul ședinței de vineri a Executivului, că e nevoie de o nouă legislație antidrog. Premierul le-a transmis miniștrilor de la Interne, Justiție și Sănătate că așteaptă noul proiect.

„Altă urgență majoră este în privința legislației privind prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri. Este, evident, nevoie de o nouă legislație antidrog care să răspundă eficient realității dure de azi și să transpună normele și bunele practici europene. Aștept acest proiect din partea colegilor de la Ministerul de Interne, Justiție și Ministerul Sănătății”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, 8 septembrie.

Oficialul a subliniat că e nevoie să se intervină la cauză, nu doar în privința efectelor. „Ne trebuie o abordare diferită, să intervenim cu tărie și hotărâre ca să umblăm și la cauză, nu doar la efecte și să trecem la destructurarea rețelelor de traficanți”, a mai declarat premierul Ciolacu.

Ciolacu, săptămâna trecută: Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri

Săptămâna trecută, șeful Guvernului transmitea, în contextul măsurilor de combatere a consumului de droguri, anunțate de către ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, că „sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente”.

„Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!

Cred că Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință”, a transmis Ciolacu, pe Facebook.

247 afisari

7 COMENTARII

  1. @ În legislația referitoare la obținerea și folosirea permiselor de conducere a autovehiculelor este reglementat deja că aceia care consumă medicamente, substanțe ce le afectează capacitatea de a conduce autovehicule pe drumurile publice nu pot folosi permisele de conducători auto, ?

  2. & Ciolacu a dat examen de conducere auto , de nu știe că e reglementată chestia cu folosirea permiselor de conducători auto și consumul de medicamente și substanțe care influențează capacitatea de a conduce autovehiculele pe drumurile publice, ?

  3. Să trecem de la fapte la vorbe ce mama n…bi. Ciolacu ăsta pe zi ce trece devine IA, stie și face tot. Până în ”89 am mai avut unul.

  4. Au spus o peste tot in lume ca traficul de droguri nu se vrea eradicat deci e sustinut chiar de state !! Pt castig bineanteles!!

  5. PANA NU IDENTIFICAM CAUZELE SI VINOVATII LEGISLATIA E MEREU IN PLUS…….va spune ceva GENERALUL HEROINA..???????

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...

Adrian Năstase a calculat ce şanse are Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. Concluzia: surprinzătoare

Adrian Năstase a analizat şansele lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. Concluzia fostului premier poate fi surprinzătoare.Năstase e de părere că Geaonă, în...