AcasăPoliticaCiolacu toacă mărunt clipurile cu guvernanții, din campania de vaccinare: E Sophia...

Ciolacu toacă mărunt clipurile cu guvernanții, din campania de vaccinare: E Sophia Loren Raluca Turcan? Tu ești Brad Pitt?

Liderul PSD a luat la tocat recenta campanie de comunicare de la nivelul Guvernului, pe tema vaccinării împotriva COVID-19. Campanie menită să ajungă în atenția românilor care nu s-au vaccinat încă, și în care mai mulți miniștri, în frunte cu Florin Cîțu, au fost protagoniști ai unor clipuri distribuite prin intermediul rețelelelor de socializare.

De ”săgețile” venite de la vârful PSD-ului nu a scăpat nici Raluca Turcan, ministrul liberal al Muncii. ”Măi, oameni buni, noi vă plătim (…) să guvernaţi ţara, să vă faceţi datoria de demnitari. (…) E jenant, parcă sunt nişte staruri rock, doamna Turcan a ieșit, e cu vaccinarea, de parcă nu ne aducem aminte – a participat, când eram toţi închişi în case, nici nu puteam ieşi pe balcon să respirăm, că luam COVID, dânsa era la chefuri la Orban în birou”, a susținut Marcel Ciolacu, marți seară, la România TV.

Nu e singura comparație pe care liderul principalei formațiuni de Opoziție a făcut-o, în contextul acestor filmulețe de promovare a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, cu trimitere la starurile din sfera cinematografiei mondiale. Nici premierul nu a scăpat de ironii. ”Păi dacă tu faci filmulețe cu Raluca Turcan… păi ce, măi, e Sophia Loren Raluca Turcan? Tu ești Brad Pitt? Să meargă lumea să te urme

Ciolacu toacă mărunt clipurile cu guvernanții, din campania de vaccinare: E Sophia Loren Raluca Turcan? Tu ești Brad Pitt? (foto: facebook)

ze?”, a declarat liderul PSD.

”Eu sunt pro-vaccinare și îmi asum acest lucru. (…) Toată familia e vaccinată, sunt pro-vacinare”, a susținut Ciolacu, cât să nu lase loc de dubii.

Simonis, despre Cîțu: Nu este Alain Delon

Marcel Ciolacu nu e, însă, singurul social-democrat care a luat la puricat prezența premierului ca protagonist într-un clip în cadrul aceastei campanii a Guvernului, denumite „Împreună învingem pandemia! Ce conține vaccinul?”. Recent, deputatul Alfred Simonis lăsa să se întrevadă faptul că premierul nu e convingător în acest rol.

”Eu nu cred că clipuri cu premierul României, care, să mă ierte Dumnezeu, dar nu este Alain Delon, clipuri în care apare dânsul și ne explică, nu știu, cât de bine și cât de important e să bei cafea cu prietenii – și e important să-ți vezi familia în siguranță, să mergi la școală în siguranță, să mergi la un concert în siguranță, toate lucrurile acestea sunt foarte importante, însă nu mă convinge pe mine premierul dacă spune că e important să fie așa”, a susținut Simonis, zilele trecute, într-o declarație acordată RFI.

175 afisari

2 COMENTARII

  1. Du-te si te pise catule,esti o nulitate proasta si urata,pus de alt cretin in frunrea statului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger