AcasăPoliticaCiolacu ține să puncteze: Plafonarea prețurilor la energie și gaze „impusă de...

Ciolacu ține să puncteze: Plafonarea prețurilor la energie și gaze „impusă de PSD cu mari eforturi în Coaliție”, soluția corectă

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Șeful formațiunii social-democrate reacționează la informațiile făcute publice marți de Institutul Național de Statistică (INS) cu privire la inflație.

Marcel Ciolacu susține, într-un mesaj postat pe Facebook, faptul că „plafonarea prețurilor la energie și gaze impusă de PSD cu mari eforturi în Coaliție a fost soluția corectă”.

„O confirmă astăzi INS care anunță o scădere a inflației cu peste un punct procentual în ianuarie față de luna decembrie 2022”, completează Ciolacu postarea de marți, 14 februarie.

Ciolacu: Vom veni cu scheme de sprijin pentru a crește producția agricolă românească

Ce urmează în privința dezideratului oficial ca, până la final de an, să se ajungă la o inflație cu o singură cifră? Potrivit anunțului lui Ciolacu, social-democrații pregătesc un plan cu mpsuri concrete ce vizează oprirea creșterii prețurilor la alimentele de bază.

„Știu că nu este suficient. Și tocmai de aceea ne vom concentra în perioada următoare pe un plan de măsuri concrete pentru a stopa creșterea prețurilor la alimentele de bază. Vom veni cu scheme de sprijin pentru a crește producția agricolă românească și vom impune mecanisme pentru a opri specula pe seama suferinței oamenilor.

Doar așa putem să ajungem, la sfârșitul anului, la o inflație cu o singură cifră!”, conchide Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
102 afisari

2 COMENTARII

  1. soluția corectă
    ar fi stergerea datoriilor ne-accumulate…..

    („viata fara de moarte”,
    asta e ideea)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger