AcasăPoliticaCiolacu și Nehammer, confruntare de peste o oră La Guvern

Ciolacu și Nehammer, confruntare de peste o oră La Guvern

Premierul Marcel Ciolacu și cancelarul Austriei, Karl Nehammer, au avut o discuție de peste o oră la Guvern. Principalul subiect abordat a fost aderarea României la spațiul Schengen.

Discuțiile, care ar fi trebuit să dureze doar o jumătate de oră, s-au axat pe aderarea României la spațiul Schengen, dar și despre un proiect comun de întărire a granițelor pe relația România-Ungaria-Austria.

La finalul întâlnirii, Marcel Ciolacu le-a spus colegilor din Guvern că este optimist și este foarte posibil ca anul acesta România să adere la Schengen și cu granițele terestre.

„Crede că anul ăsta intrăm și cu granițele terestre în Schengen. Am discutat și despre probleme tehnice. E o relație instituțională și de încredere între miniștrii de interne și toată discuția despre Schengen se bazează pe asta. Nehammer e foarte mulțumit de cum lucrează cei doi miniștri.”, ar fi spus Marcel Ciolacu.

„Pe punctele de frontieră poate vom avea o aprofundare între România, Austria și Ungaria. Încercăm să creionăm un plan împreună”, a completat premierul Marcel Ciolacu.

Cancelarul Austriei Karl Nehammer a ținut să reposteze anunțul făcut de Marcel Ciolacu pe rețeaua de socializare X.

 

author avatar
Andrei Coman
554 afisari

12 COMENTARII

  1. Fiți măcar un pic decenți în ceea ce publicați. Cică „Ciolacu și Nehammer, confruntare de peste o oră La Guvern”. Măi să fie. Este capabil covrigarul să se confrunte cu cineva ?, mai ales dacă este vorba despre unul din stăpânii mandatați de ocultă să „„gestioneze” adică să fure România, în virtutea vechii practici, dobândită de pe vremea Mariei Tereza sau a lui Rudolf al II-lea, ca să pomenesc pe cei mai cunoscuți împărați austrieci.( Putin lipsește din ecuație, oare de ce ?:) Austria are mentalitate de stăpân, cu „drepturi istorice” în a jumuli țările române, pe români în sine. Și acum avem un fel de Unio Trium Nationum, unde locul Ungarei este luat de Franța, iar Germania este dirijorul cel mare, sub supravegherea SUA. Nu întâmplător unele dintre cele mai profitabile ramuri economice din România, nu ale României, că nu mai sunt, sunt păstorite de austrieci. Bănci, gaze, petrol, distribuție combustibili, păduri, industrie alimentară, transporturi, construcții de autostrăzi, atâtea cât sunt permise de interesele „majore” ale UE, etc. Cum să se ia în gură sluga perfectă, este adevărat că nu este singura slugă, nici cea supremă, dulapul, cu unul din guvernatorii României. Dacă o face, la toamnă nu mai pupă vreo funcţie, în vreun palat al țării. Mai curând face cunoștință cu beciul domnesc, așa cum au mai pățit-o unii. Cum s-a luat unul mai îndrăzneț de bănci sau de gaze, au ieșit „românii revoltați” conduși de insul cu geacă roșie, argat necondiționat al triadei, ca să-l pună la punct, și au reușit.

  2. L-au adus pe nazistul asta nenorocit sa isi bata joc de noi si in Romania, la noi acasa!

  3. ciolacacu e ghiocel nu se ,,confrunta” cu nimeni! Americanii au descoperit ca activiștii politicii s-au deghizat in ziariști, cum și in Românie se întîmpla chiar in cazul de față.

  4. Nea hamer a vorbit, adica a transmis ordine si sluga ciolacu (cu litera mica) a ascultat. Asta e confruntare?

  5. Ciolacu si confruntarea , baba si mitraliera ! Ciolacu este tot timpul cu ochii dupa un cur si o mana sa le pupe !

  6. Minciuni pentru pacalit electoratul. Nehammer a spus clar ca nu ne promeste in Schengen. Prin politica lor aservita si perdanta sasalaul si covrigarul au obtinut pentru Romania gaura de la covrig.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger