AcasăPoliticaCiolacu se arată convins: Cu sau fără candidatura lui Piedone, „Gabriela Firea...

Ciolacu se arată convins: Cu sau fără candidatura lui Piedone, „Gabriela Firea va câştiga alegerile”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD se arată încrezător că Gabriela Firea, candidatul social-democraților în cursa pentru Primăria Capitalei, va câștiga alegerile, cu sau fără Cristian Popescu Piedone – candidatul PUSL- în cursa electorală pentru fotoliul de primar general, la scrutinul din 9 iunie.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una „mai clară şi mai normală”, susţinând că este evident că românii doresc asumări politice clare.

Liderul social-democrat s-a arătat convins că Gabriela Firea va câştiga din nou alegerile pentru Primăria Capitalei. „Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”, a adăugat liderul social-democrat.

Liderul PSD: „Românii doresc asumări politice clare şi proiecte clare”

Întrebat, miercuri seară, cum a fost posibil ca cel mai mare partid din România să reuşească să propună atât de târziu un candidat pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a făcut trimitere la faptul că Traian Băsescu a câştigat Primăria Capitalei în condiţiile în care s-a înscris în cursa electorală în ultima zi de depunere a candidaturilor, potrivit News.ro.

„Vă aduc aminte de un candidat care s-a înscris în ultima zi şi a câştigat alegerile. Acum, fiecare dintre noi avem strategiile proprii. Cifrele ne arătau foarte clar că trebuie să găsim o persoană, în principiu independentă, pentru o abordare comună împreună cu PNL: cifrele-s una, realităţile sunt cu totul altceva”, a spus preşedintele PSD, la România TV.

Șeful PSD a menționat că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una „mai clară şi mai normală” după cele două tentative de a promova independenţi: primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare şi candidatul independent la Primăria Bucureşti.

„Din punctul meu de vedere este evident că românii doresc asumări politice clare şi proiecte clare”, a afirmat Ciolacu, întrebat fiind dacă cele două mari partide renunţă la ideea independenţilor.

Ciolacu: „Gabriela Firea va câştiga alegerile”

În tot acest context, liderul PSD s-a arătat încrezător că Firea va fi câștigătoarea alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Gabriela Firea va câştiga alegerile, cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului, Gabriela Firea va câştiga alegerile”, a afirmat Ciolacu, potrivit sursei citate.

Totodată, liderul PSD a menționat şi faptul că doreşte o discuţie cu Cristian Popescu Piedone. „Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”, a spus acesta.

author avatar
Andrei Coman
159 afisari

5 COMENTARII

  1. Priviti bine poza ca sa il vedeti pe duplicitarul care dupa ce a scuipat, linge locul. Pana acum FiiRea era dujmanul numarul unu al covrigarului, acum face Maricel poza cu maimutza varana…

  2. Un covrigar retardat care il slabeste pe Piedone prin voturile care se duc la Firea, ca sa castige mucusordan.

  3. Oameni buni, rezultatul FSN-ului…..Doi ratati…CIORDACU-FIREA care vor sä se afirme pe banii Romanilor, de fapt sä….FURE ! cat se poate de mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger