AcasăPoliticaCiolacu: Scumpirile la carburanți, „anormale”. Ce urmează? „Va trebui să...” - VIDEO

Ciolacu: Scumpirile la carburanți, „anormale”. Ce urmează? „Va trebui să…” – VIDEO

Ciolacu: Scumpirile la carburanți, „anormale”. Ce urmează? „Va trebui să...” - VIDEO

Că în ultima vreme s-au scumpit semnificativ carburanții au constat-o în propriul buzunar șoferii care au mers să alimenteze la benzinărie. Un veritabil coșmar, mai ales că creșterile de preț de la pompă au venit după cele la gaze naturale și la energia electrică, scumpiri reflectate în facturile la principalele utilități.

Mai nou, s-a aflat și cum vede lucrurile liderul PSD, Marcel Ciolacu, cel care a spus, joi, 16 iunie, că aceste scumpiri sunt „anormale”. De altfel, și premierul Ciucă ceruse, în urmă cu doar câteva ore, la începutul ședinței de Guvern, să se verifice prețurile la carburanți – mesajul fiind adresat Ministerelor Energiei și Finanțelor.

Ciolacu: „Va trebui să intervenim”

„În acest moment, trebuie să recunoaștem că trecem printr-o perioadă complicată. Am scăpat de scumpirile de la gaze și de la energie și necesitatea noastră a tuturor să ne încălzim pe perioada iernii și ne-am trezit cu niște scumpiri, din punctul meu de vedere, anormale ținând cont că barilul nu s-a scumpit… anormale la carburanți. Și va trebui să intervenim pe acest segment.

Întrebat cum anume se va interveni, Ciolacu a răspuns: „În acest moment strângem toate informările și informațiile necesare pentru a lua o decizie, atât prin Ministerul Finanțelor, cât și prin ANAF”.

Declarațiile președintelui PSD survin anunțului venit de la vârful Guvernului. Și anume de la premierul Ciucă, șeful Executivului transmițând, la începutul reuniunii de joi de la Palatul Victoria, că cere Ministerului Energiei și Ministerului Finanțelor „să verifice elementele de preț la carburanți, astfel încât să putem să avem o decizie în cadrul Guvernului privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al prețului la carburanți”.

250 afisari

9 COMENTARII

    • „Ding, ding, ding”….
      Io nu stie bine vorbeste la tine , Io am terminat facultata si am intrat in pulitica

    • Ciolacu este un impostor, la fel ca și Werner cu, care s, a bălăcărit de ochi lumii, ei de fapt fiind pe blat și în aceiași tabăra a trădătorilor de neam și țara, jucând carte intereselor globaliste satanice, poate ar trebuii întrebat acest ciolacu și de seturile experimentale, care fac prăpăd pe dincolo, fără ca cei de presa sa vb despre asta, deși le, au promovat ca fiind sigure și eficente

  1. Nu e nevoie! O luna nu mai cumparam nimic! Si nici nu ne mai ducem la serviciu ca nu avem cu ce!

  2. @ Care e cota gratuită din producția internă de, gaze, petrol, energie, de care ar putea beneficia fiecare deținător al cetățeniei române, prin exprimarea suveranității ca proprietarii ai bunurilor publice, așa cum sunt definite prin Constituție bunurile publice, ?

  3. ai uitat cand spuneai ca cea mai buna masura de scaderea pretului este scaderea tva , adica cea mai proasta masura care duce la venituri mai mici la buget si umfla buzunarele mafiei benzinarilor care maresc pretul cat vor . ia-te de mana cu adrian negrescu un asa zis analist cu 4 clase care spunea acelasi lucru sau cu cei de la usr declarati dusmanii Romaniei sau mai recent cu marionetele securitatii AUR , pe care securitatea in ultima vreme ii pune sa spuna prostii sa fac loc psd -ului in sondaje .

  4. cine dracu mai crede in psd-ul lui ciolacu? asta a vandut partidul lui iohan. sa-i voteze dracu. o tin langa ca vor mari salariile si pensiile si ca vor scadea pretul la energie dar de unde , una spun alta fac. de fapt fack bine pe cei ce i-au votat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger