AcasăPoliticaCiolacu sare din nou la gâtul liberalilor: „Românii nu mai pot fi...

Ciolacu sare din nou la gâtul liberalilor: „Românii nu mai pot fi păcăliți! Veți plăti!”

marcel ciolacuCiolacu sare din nou la gâtul liberalilor: „Românii nu mai pot fi păcăliți! Veți plăti!” / foto: Capital

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuză Guvernul că a minţit în legătură cu creşterea pensiilor şi a salariilor cadrelor didactice, precum şi în legătură cu măsurile de protecţie şi sprijin destinate personalului sanitar aflat în prima linie în lupta cu pandemia.

„V-au minţit. Trebuie să plătească! E rândul vostru acum!!! V-au minţit că au pus bani în buget pentru creşterea pensiilor de la 1 septembrie. Peste 5 milioane de seniori au fost păcăliţi! Au văzut că de fapt le-au tăiat două treimi (26%) din cât li se cuvenea de drept! Banii de pensii au mers pe despăgubiri aberante, către clientela PNL care a furat în plină pandemie şi către cumpărarea de primari la bucată”, îi acuză Ciolacu pe guvernanți într-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu, acuzaţii grave la adresa liberalilor

El susţine că Guvernul a minţit şi când a spus că a pus bani în buget pentru creşterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie.

„Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascăli au fost păcăliţi! Profesorii au rămas să-şi facă meseria cu mâinile goale în plină criză COVID-19: fără a fi testaţi, fără măşti, fără mijloacele necesare învăţământului on-line, fără bonusul de prima linie!”, susţine social-democratul.

Iar acum, deşi promite că nu va creşte taxele, lucrează la creşterea TVA.

„Acum vă mint că nu vor creşte impozitele şi taxele, deşi, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a creşte TVA-ul general de la 19% şi TVA-ul la alimente de la 9% la 22%. Adică vor creşte preţurile până la cer! Cu ce cost? Scăderea drastică a consumului, prăbuşirea puterii de cumpărare şi a nivelului de trai şi aducerea a peste 1 MILION de români sub pragul sărăciei! Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce şi urgia economică peste România”, mai spune Ciolacu.

El transmite autorităţilor că românii nu mai pot fi păcăliţi şi le cere să iasă şi să prezinte clar măsurile de austeritate pe care vor să le ia după alegeri. „Oricum veţi plăti. E rândul românilor, acum!”, este avertismentul liderului social-democrat.

author avatar
Andreea Vlad
142 afisari

3 COMENTARII

  1. BĂI P R O S T U L E CE ESTI ROMANII NICI NU MAI POT FI PROSTITI CA PANA ACUM …………………..

  2. Ciolacule acesti guvernanti antiromani poate pe unii i-au mintit dar pentru mine si multi altii este clar ca au pus in aplicare gindirea pe care o aveau imediat ce v-au dat la o parte de la guvernare. ei nu s-au gindit niciodata la cresterea veniturilor si a calitatii vietii populatiei,ei se gindesc la persoana lor ,la multinationale,corporatii ,banci,la veniturile Sua .la slugarnicia guvernului si a lui Iohanis fata de Germania si mai ales la mentinerea statutului de colonie a Romaniei. De ce sau intimplat si se intimpla toate astea ? -din motive pe care Ciolacule tu si colegii tai securisti din conducerea PSD-ului a-ti permis si permiteti asa ceva impreuna cu ceilalti doi lasi si politruci pisicul Ponta si Tradiceanu. Ati permis aceste lucruri din interese,fortati de securitate si servicii,din complicitate o stiti voi foarte bine. Nu a-ti fost in stare si nu a-ti vrut sa adunati o majoritate in parlament la motiunea de cenzura pentru caderea guvernului si mai departe nu a-ti avut si nu aveti singe in instalatie pentru suspendarea lui Iohanis in cazul in care nu numeste premierul si guvernul noii majoritati . Asta au asteptat si asteapta romanii care v-au votat si simpatizantii vostrii nu sa veniti sa le aratat ce au pierdut si cum au fost mintiti ,asta au vazut ,vad si realizeaza singuri. Ati vazut cite manifestatii,mitinguri ,iesiri in strada neautorizate au facut in ultimi ani PNL-ul ,USR-ul ,Hastagistii sprijiniti e drept de servicii, Jusitia ,, statului de drept” ,multinationale ,banci,ONG -uri sprijinite din tara si din afara iar voi care ne,, plingeti de mila pentru ce am fost mintiti si am pierdut” nu a-ti fost in stare in toti acest ultimi ani si nici dupa ce a-ti pierdut guvernarea sa va scoateti sustinatorii si simpatizantii intr-un numar mare in fata guvernului si a presedintiei,pentru sustinerea drepturilor populatiei si pentru a nu fi mintiti. Abia atunci si acolo in cadrul acestor miscari puteati veni sa ne spuneti ce pierdem ,cum sintem mintiti si sa ne cereti sprijinul in tot ce intreprindeti si doriti sa faceti altfel ramine o gargara ca a celor de la putere NOROC BUN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger