AcasăPoliticaCiolacu trage în PNL: „Partenerii noștri de coaliție fac anumite ședințe pe...

Ciolacu trage în PNL: „Partenerii noștri de coaliție fac anumite ședințe pe la Sinaia unde hotărăsc că vinovații…” – VIDEO

Ciolacu, săgeți la liberali: „Partenerii noștri de coaliție fac anumite ședințe pe la Sinaia unde hotărăsc că vinovații...” - VIDEO

Liderul social-democraților a lansat săgeți în direcția liberalilor, partenerii PSD-ului din actuala alianță de guvernare, după recenta ședință a mai-marilor PNL, de la Sinaia.  

„Înțeleg că partenerii noștri de coaliție fac anumite ședințe pe la Sinaia unde hotărăsc că vinovații trebuie să fie cei de la ANRE și să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu și Rafila – n-am nicio problemă, pentru că nu facem balet, totuși politica înseamnă mai mult decât un sport alb și ușor, dar adevărul e unul singur: politica în energie o face Ministerul Energiei”, a declarat Marcel Ciolacu, luni dimineață, aflat la sediul PSD.

Ciolacu: „Nu sunt un fan al celor de la ANRE, dimpotrivă”

Totodată, Ciolacu a adus în discuție un avertisment venit de la nivelul Operatorului Pieței de Energie Electrică și Gaze Naturale OPCOM, mesaj despre care liderul PSD susține că nu ar fi fost urmat de vreo măsură.

„Nu sunt un fan al celor de la ANRE, dimpotrivă. Dar ca să știm tot adevărul, OPCOM-ul, de exemplu, domnul Ionescu a avertizat pe fostul prim-ministru, pe dl Cîțu, și pe dl Virgil Popescu ce se va întâmpla în energie în perioada următoare. Și nu s-a luat nicio măsură, dimpotrivă, i-au râs în nas”, a mai susținut Ciolacu în fața presei.

Se rupe Coaliția? Ce spune șeful PSD despre eventuale remanieri

Marea guvernare de dreapta cu prim-miniștrii au făcut o tâmpenie care ne-a adus în această situație (…) marea liberalizare a energiei de fapt creat șmecheri din nou în energie și speculație pe piață”, a mai declarat Ciolacu.

Pe de altă parte, liderul PSD a mai fost auzit spunând că „nu se rupe” Coaliția, și că aceasta va funcționa. Și a făcut referire la eventuale remanieri în actualul Executiv. „Întotdeauna există remanieri în guvern. (…) În acest moment, primul-ministru nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. (…) Nu cred că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată o remaniere fără să stăm de vorbă (…) Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democrație”, a mai spus Ciolacu.

514 afisari

9 COMENTARII

  1. De ce te batii Marcelica, te chiorasti la duducile alea blonde de la tv care tin microfonul? Vezi ce delicat il tin, nebunule porno!! Te visezi si tu perversule?

      • NAZISTII VAND ROMANIA . JOS GUVERNUL NAZISTULUI KLAUS IOHANNIS CE A DISTRUS ROMANIA . JOS CRIMINALII TARII CU PLAGIATORUL CIUCA .JOS MAFIA

        DUPA SCHIMBAREA GUVERNULUI SE VOR CAUTA VINOVATII CA LA REVOLUTIE DUPA 30 DE ANI SA GASEASCA DE CE AU FACUT DATORII DE 100 DE MILIARDE DE EURO IN TREI ANI

    • Fumigene nea ciolacu , noi știm ca ești blat cu impostorul Werner și execuți la virgula comenzile de afară, sa ales praful și de PSD

      • blat cu impostorul Werner 😂🤣😁. Werner comanda toata Romania mai ceva ca Putin daca a ajuns el sa prevada alegerile din 2024

  2. ciolacu vorbeste de parca a fost plecat pe planeta Marte si este surprins acum la intoarcerea pe Pamant . teatru prost si victimizare cat cuprinde , si noi sintem parteneri cu pnl la furat la guvernare dar ei sint rai si noi sintem buni , iti vine sa borasti !

  3. Absolvent ai Liceului Militar Tudor Vladimirescu Craiova

    Nicolae Boyd

    Ghinion! 🤔Cum ar spune un alt incapabil (președintele Werner) cu care s-a procopsit țara asta. Am fost coleg de clasa cu Ciucă 4 ani in LMTV și apoi 3 ani în SMNB. Deci, îl știu „din scutece”. Nici la algebră nu a ridicat mâna vreodata în viața lui, căci habar nu avea care e răspunsul. Poate a ridicat mâna ca să iasă la toaletă să facă pipi în timpul orei de mate cu profesorul Cătănoiu. Hai să fim serioși! Ciucălăul a fost și este un mediocru înnăscut.Pentru mine, care-l știu de când era în izmene e uimitor (nu o enigmă, căci știu pe ce traseu a parvenit) cum un individ de nivelul lui intelectual a ajuns ce a ajuns. E uimitor, dar eu știu răspunsul! Se numește CIA și l-a recrutat încă din anii ’95 pentru a-l folosi. A reușit CIA! Bravo CIA / „partenerul strategic”! Întrebările mele: Unde e poporul? Oamenii cu adevărat valoroși, unde sunt? Vă dați seama că tabloul Ciucalaului ( noi îl „alintam” frunte lată) va rămâne pe vecie în panoplia marilor oameni de stat? Dumnezeule ! Ce fatalitate pentru Romania!!! Ciucă a ajuns alături de Maniu, Brătianu, Rosetti, Sturza, Maiorescu, Ghica, Catargiu,Tatarascu, Antonescu și alți adevărați oameni de cultură și proeminenți oameni politicieni. Wow ! Ciucă, băi frate ..!!! 😯😲.alături de toate somitățile astea. Păi Ciucă pe lângă toți aceștia e un nimeni. Nivelul lui e zero din toate punctele de vedere. Întrebați-l cele mai simple banalități despre orice și o să fie mut. Îl cunosc. Știu ce-i „poate intelectul”. Luați consilierii de lângă el și foile de pe care cu greutate citește, și e TABULA RASA .Mă indoiesc că americanii i-au putut „metamorfoza tehnologic” intelectul mai mult decât a fost inzestrat nativ. IQ-ul lui e de om mediu. Nu l-au transformat în genial pe Ciucă ăla care-l știm toți cei care-l cunoaștem că e de nivel mediu. Evaluat, spre înțelegere strict militară, previziunea noastră pentru el ca militar era că va ajunge maxim-maximorum un maior, comandant de companie de infanterie. Atât și nimic mai mult! Or fi ei americani, dar pe asta nu o pot rezolva. Nu-l pot face mai deștept decât este. Și se vede cu ochiul liber că nu au reușit.🤣🤣 E la fel de mediocru. Cum dracu a putut ajunge ăsta general? Auzi Ciucă general ..Frizează nebunia sau hazul extrem pentru noi să ni-l închipuim general ca să nu mai zic mai departe, general cu 4 stele și Șef SMG, ministru / PM …și viitor președinte pe Nicu Ciucă. Realizați câți bani din banii voștri au trecut și trec în fiecare zi prin pixul și sunt la cheremul unui băiat ca ăsta cu nicio cunoștință reală economică? Nu are omul nicio veleitate să poată lua decizii la un asemenea nivel. Au supt și sug americanii la greu din bugetul sărac al țării, în timp ce oamenii mor arși prin spitale. Voi cum mai puteți accepta? Voi.. oamenii normali și neaserviti nimănui. Poate cineva sa creadă ca un simplu camionagiu cu 4 clase poate pilota un avion supersonic? Eu zic categoric nu!
    Băi fraților!! Ați inebunit?
    El pe lângă toți cei enumerați și mulți alți PM e un vierme de bălegar pe lângă Vulturul Harpie. Ce ghinion pe țara asta!!!!!! Un ghinion meritat de cetățenii români, dacă acceptă Ciolaci, Werneri și Ciucălai să-i conducă, înseamnă că exact asta merită. Dacă au ajuns Iohannis, Ciucă și Ciolacu să vă decidă destinele voastre și ale copiilor voștri, nu mai e nimic de comentat! Daca voi nu vă salvați viitorul copiilor voștri, nimeni nu o va face pentru voi. Never Ever !Succes nație română!

    • natia romana e de secole o natie imbecila, asa ca nu trebuie sa ne mire. Pe la conducerea statului roman s-au perindat fel de fel de paparude, lichele si lighioane care mai de care. Ca sa stea la ciolan si-au tradat neamul si tara si au lins la kur alte popoare. Saraci nu pentru ca tara a fost saraca de resurse si bogatii, saraci pentru ca de secole isi fura caciula punand la carma hoti si gunoaie. Ne tragem din hotii si pungasii Romei.Pe aia putini care au vrut sa-i scoata din izana i-au impuscat si exilat. Am fost slugi la otomani, grecotei si jidani,acum ne-am mutat la altii. Am umplut iar tara de turcaleti, grecotei, araboi si evrei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger