AcasăPoliticaCiolacu, săgeți la bugetarii cu salarii mari: „Nu ți-e rușine să stai...

Ciolacu, săgeți la bugetarii cu salarii mari: „Nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să îți dau și voucher de vacanță”

sursa foto: Facebook/Guvernul României

Premierul se arată decis să nu renunțe la reforma din administrație.

Șeful Guvernului susține că la momentul de față „este ultimul tren al României de a se dezvolta” și că există risc ca România să piardă fonduri europene. E nevoie de reformă în sistemul bugetar – spune Marcel Ciolacu.

Sunt declarații pe care Ciolacu le-a făcut joi seară, la România TV, în contextul protestului funcționarilor publici față de tăierile de posturi din administrația publică. Premierul, aflat totodată la cârma PSD, spune că nici el și nici liderul PNL, Ninolae Ciucă nu sunt iresponsabili.

Ciolacu: „Aveți fraierul de serviciu care își asumă această reformă”

„Sunt provocări pe care trebuie sa le înțelegem. Este ultimul tren al României de a se dezvolta. Am multe defecte, nu sunt un om iresponsabil. Nici Nicolae Ciucă nu e iresponsabil. Cred că colegii noștri așteaptă o atitudine pe nivelul acestor provocări.

Nu putem să lăsăm România fără fonduri europene. Nu pot să mă duc acasă și să pun eul meu personal și viitorul meu politic și să încep să vă mint.

Este evident că în sistemul bugetar trebuie să se facă o reformă. Trebuia să se facă de foarte mult timp. Aveți fraierul de serviciu care își asumă această reformă”, a afirmat Ciolacu, citat de romaniatv.net.

Ciolacu: Nu pot să accept ca un bugetar care câștigă 2000 de euro să îl alerg prin birou să mai ia și voucher de vacanță

Premierul spune că „nu va fi tăiat niciun salariu în România”. Însă Ciolacu a adus în discuție situația bugetarilor cu salarii mari și cu venituri care le depășesc pe cele ale președintelui. Și chestiunea voucherelor de vacanță care, subliniază premierul, sunt destinate celor cu venituri mici. „Nu poți sa constați că în azilele groazei ai 5 instituții care se calcă pe picioare. Nu va fi tăiat niciun salariu în România. Dar nici nu pot să accept să te duci la serviciu să fii șef peste niște posturi goale. Marea majoritate, peste 70% sunt posturi bugetate.

Eu nu pot să accept ca un bugetar care câștigă 2000 de euro să îl alerg prin birou să mai ia și voucher de vacanță. Voucherele de vacanță sunt pentru cei cu venituri mici. E normal ca dacă ai un salariu mai mic statul sa îți asigure. Dar dacă ai venituri care depășesc pe al președintelui, nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să îți dau și voucher de vacanță și pachețel. Ți-am dat și sofer”, a completat Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
628 afisari

20 COMENTARII

  1. Sper ca Ciolacu sa aiba si consilieri buni care sa faca reforma.Sa nu mai lase la mana sefilor sa isi faca asa cum vor structura organizatorica, fara logica, doar sa isi angajeze loazele.

  2. Cand spui de ,,rusine”cred ca nu intelegi
    Ca rusinea a disparut o data cu voi
    O data cu banetul furat de la noi
    Hoti spurcati,incapabili sfoegi!

    Toti o sa vina sa ceara si ei
    Doar vad ca intrceti orice masura
    Fara vreo performanta mancati de la noi
    Iar burdihanele va plesnesc bai scursura!

    Sa vii si sa faci imprumuturi prostesti
    Sa dai gauri la buget iar banii sa-i duci
    In Ofshore ,sobolani idioti si parsivi
    Incompetenti bautori de pipi si muci!

    Cand va fi echitate, cum tot trambitati
    Si dreptatea va fi vazuta de toti
    Atunci sa bateti obrazul ,gealati!
    Atunci sa guitati incompetenti idioti!

    ,,Valori liberale”,ce fraza stupida
    Pentru niste criminali nesimtiti si hoti
    Care ne-u ucis strabunicii cu ciuda
    Niste interlopi ,alesi de alti interlopi!

    Pe zece august Dragnea v-a tras o
    Si v-a gazat asa cum ati vrut
    Pe de alta parte v-a schimbat ADNul
    Si ati devenit mincinosi si mancurti!

    Valoarea mea ,valoarea mea
    De criminali si brateni sadea
    Valoarea noastra ,valoarea noastra
    De tradatori ce latra !

    Sa nu faci nimic numai sa te vopsesti
    Sa-ti pui batistuta apretata cu sare
    In spate sa-l ai pe tatucul pervers
    Aceasta-i valoare cand furi bai talhare?

  3. Toata viata nu ai facut nimic bun ,bai rama rujata Ai furat de la noi si ne privesti cu ura perfida bai hot si talhar nesimtit Va veni si dreptate ,nici n-o sa va dati sama banditilor Tu bai catel iohanist vei fi primul spanzurat ,jigodie!

  4. Ba Ciolacule bulangiule misiunea ta este sa distrugi PSD-ul. Ba daca o ti tot asa la alegeri nu o sa liati nici maca 15%. Pai bai bulangiule prima data colectati impozitele de la marii contribuabili care invat sunte de milioane de euro si au profit foarte mic gen OMV, Kaufland, etc, dupa care treceti la cei mijloci si mici. Iar cand v-ati indeplinit obiectivul ai nu va mai ajunge sa furati de la bugetul de stat atunci incepeti cu persoanele fizice cae nu isi platesc darile… bai Ciolacule bai esti un nenorocit. Esti un alunecos, o vipera. De unde mai prim ministrule atata ura pentru cetatanii care te-au votat. Ba idiotule nu uita ca la anul sunt alegeri si veti deconta insulta la adresa romanilor

  5. Cruciulita mati din sofer/vaslas ai ajuns prim ministru… ocupi degeaba locu…SINGURA SOLUTIE INCA O REVOLUTIE!!!

  6. dai cumva de la mata ma? Voi in loc sa va zbateti ca poporul sa oduca bine va zbateti ca poporul sa o duca rau. Doar voi aveti dreptu la privilegii. Voi care nu platiti nimic, habar nu aveti cat costa o paine…

  7. ,,…n-ai pic de imaginatie Sa il alerg prin birou „””’Normal ar fi fost sa spui asa:Noi Statul Roman .. ti-am dat2000de euro pe luna iar tu freci menta bei cafele ,inadusesti si nu stii deloc meserie .Purtati hartiile de la parter la et 7 care ajung acolo in 3 zile,faceti bube pe la popou de atata stat !Trebue intrat in voi cu viteza ,anacronicilor Sunt multi chiar prea multi care nu stiti sa folositi calculatorulDe aici trebue facuta o triere Am fost cu un prieten din Suedia la birourile voastre , cu traba si a ramas uimit de cata lume sta pe acolo cu vravuri de dosare colbaite si cata nesimtire aveti in voi Trebue facuta o triere pe criterii de performanta,Ai inteles domnule Ciolacu Am impresia ca faceti parte di categoria celor cu apucaturi di anii 60,Care gresiti certificate de nastere si puneti lumea dupa 20 de ani pe drumuri Cu tot cu sporuri si peschesuri ajungeti la 30.00 de euro nu 20 000

  8. Acesti gandaci au 50 de zile libere pe an.Cum prind 3 zile liber se duc la mare Vezi ditamai tona de,,doamne si domni” buhaiti si statuti care-si tarasc hoiturile prin fierbinteala aceea Ei cred ca asta le face bine Snobi si prosti Tipa ca melcii nu-s patrunsi ,ca molustele sunt stricate ca hamsii sunt cu tot cu mate prostanii Tu cucoana cu 120 kg nici nu ar trebui sa visezi la mare Oricand poti face infarct Tu bosorogule batran care te duci acolo sa vezi piele ,oricand poti sa-ti dai duhul cu 200 de kg ale tale Stati ca milogii si cereti pomana Siktir si la muncaSa fii multumit cu5000 de lei salariudupa puturosenia din voi Daca nu va convine ,mars la patron

  9. Sluga asta a lui iohanus , nu va taia niciodata nimic!Tatucu l-a dat jos pe Dragnea care voia legi bune ,voia ca judecatorii ,procurorii si celelalte marote sa raspunda pentru faptele lor,si l-a pus pe el un esmen las !

  10. Ma i dai si tiket de vacanta daca e primul, daca e ultimul il dai afara si pierde tiketul asa merge in privat… Nu la gramada ca blokezi sistemul.

  11. Deci la aia 2000 de euro or i merita ori i ia degeaba… La 2000 de euro o excursie de 1600 roni e degeaba.

  12. Deci uite cum merge la stat-
    Ministerul Familiei este ‘ministerul familiei Firea-Pandele’. A fost gândit ca o fabrică de sinecuri si bani pentru clanul Firea-Pandele, iar acum putea fi desfiinţat. E un minister creat de Marcel Ciolacu pentru candidata lui la Primăria Bucureşti, un cadou pentru Gabriela Firea care ne costă anual sute de milioane de lei. Bugetul ministerului a fost anul trecut de 620 de milioane lei, acum e una cu nume de telenovele si nu stim nici noi la ce foloseste acest minister?
    Franta
    Ungaria
    Spania
    Au sub 15 ministere.
    Daca comasati scad si mii de secretari de stat si multe din alea cu 2000 de euro faceti niste bani de corvete…

  13. ciolacu nu este altceva decat un proxenet politic. daca ar fi om bun si ar avea intentii bune cu aceasta ordonanță, ar da afara toti paduchii de directori de instituții pusi acolo doar prin traficul de influenta al ma$oneriei, o sleahta de analfabeti santajabili care cu adevarat freaca menta.
    dar el da exemplu cateva putori, mici sefuleti, putori politice pe care le-ar putea inlocui punctual. majoritatea care munceste inclusiv peste program fara a fi platita de ani buni, n-o vede? si tot din categoria sefilor de birou care fac de toate doar pt. a scoate lucrurile la liman.
    jigodiile politice cauta tot felul de motive pt. a face rost de si mai multi bani pt. a – i arunca samsarilor de armament.
    asta este adevarul, prostitutie politica si achizitii frauduloase.

  14. Cioará, buzoianá tu nu ai dat niciodata nimic,doar ai furat,ai jecmanit,ai prádat,ai tálharit,ai obligat, ai mintit,ai rápit,ai distrus,ai nenorocit,romanii si Romania!
    Si continúi cu aceleasi atributiuni,la ordinul stapanilor tái neom arxisti sat anisti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger