AcasăPoliticaCiolacu s-a întâlnit cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România: „Multe aspecte...

Ciolacu s-a întâlnit cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România: „Multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate”

Ciolacu s-a întâlnit cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România: „Multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate” (sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

La doar o zi după ce s-a aflat că liderul PSD și, totodată, președintele Camerei Deputaților ar urma să meargă cu premierul Ciucă la Bruxelles, în perioada următoare, pentru a negocia cu oficialii Comisiei Europene majorarea pensiilor, Marcel Ciolacu a avut o întrevedere semnificativă în acest context.

E vorba despre o întâlnire de lucru pe care Ciolacu a avut-o, miercuri, cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac. Totul, în contextul viitoarei deplasări pe care Ciolacu a anunțat că o va face, la Bruxelles, împreună cu premierul Ciucă.

Săgeți la fosta guvernare de dreapta

„Este clar că multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate, cum ar fi procentul de 9,4% la pensii, pus absolut aberant de fosta guvernare de dreapta. Și mă bucur că am reușit, într-un timp scurt, să avem o singură voce în Coaliție pe acest subiect extrem de important pentru România”, a anunțat, miercuri, 21 septembrie, șeful PSD, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Totodată, Ciolacu a transmis, după întrevederea cu Ramona Chiriac, că a salutat „decizia Comisiei Europene privind necesitatea unei taxe de solidaritate pentru companiile din energie care fac profituri excepționale în această perioadă de criză, taxă din care să fie ajutate persoanele vulnerabile”.

Obiectivul aderării României la spațiul Schengen

Mai mult, șeful PSD a ales să menționeze, în aceeași postare, că i-a mulțumit șefei Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, „pentru sprijinul clar și ferm pe care Comisia Europeană l-a manifestat față de aderarea României la spațiul Schengen”.

„De altfel, toate guvernele social-democrate din Europa susțin îndeplinirea acestui obiectiv”, a punctat Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
518 afisari

9 COMENTARII

  1. DOI BOSCHETARI SINECURISTI AI SERVICIILOR…CAT BINE FACETI VOI DOI ROMANILOR, DE ATATA BINE SA AIBA PARTE NEAMUL VOSTRU SI URMASII URMASILOR VOSTRI.
    TRADATORI SI NIMIC DE CAPUL VOSTRU!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger