AcasăPoliticaCiolacu s-a întâlnit cu Papa Francisc. Mesajul premierului, după discuțiile de la...

Ciolacu s-a întâlnit cu Papa Francisc. Mesajul premierului, după discuțiile de la Vatican

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit în audiență, joi, de către Papa Francisc, la Vatican. Prilej cu care șeful Guvernului i-a mulţumit Suveranului Pontif pentru sprijinul acordat comunităţilor româneşti din Italia și nu numai.

„Astăzi am avut ocazia specială să discut la Vatican cu Sanctitatea Sa Papa Francisc și să-i exprim recunoștința pentru sprijinul acordat comunităților românești din Italia și din întreaga Europă”, a transmis Ciolacu, joi, 15 februarie, prin intermediul Facebook, după ce a fost primit în audiență de către Suveranul Pontif.

În dreptul mesajului, au fost publicate și câteva fotografii în care Marcel Ciolacu apare alături de Papa Francisc.

Așa se poate observa, totodată, și faptul că din delegația română prezentă la Vatican au mai făcut parte ministrul de Externe, Luminița Odobescu, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, și vicepremierul Marian Neacșu.

Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții comunității de români din Italia

Premierul Ciolacu se află, de miercuri, 14 februarie, într-o vizită de lucru în Italia, având alături de el mai mulţi membri ai Cabinetului. De altfel, seara trecută, Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții comunității de români din Italia. „Suntem o țară creștină, cu multă credință în Dumnezeu, suntem o țară superbă.

Dacă nimeni niciodată nu și-a cerut scuze pentru că ați fost nevoiți la un moment dat să plecați din țară, eu nu am nicio problemă să-mi cer eu scuze”, le-a transmis Ciolacu, în cadrul întrevederii avute la Roma.

author avatar
Andrei Coman
297 afisari

3 COMENTARII

  1. I-a spus Papei ca ciordeste din indemnizatiile mamelor care isi ingrijesc copiii bolnavi?
    Dar ca nu le asigura gratuitate pentru investigatii costisitoare dar le ciordeste din indemnizatiile bolnavilor de cancer?.
    Ca isi mareste bugetul din suferinte si nu ii intreaba pe cei cu ‘jde limuzine si vile/castele cu turnulete de ce nu platesc impozite ?
    Poa’ sa ii dea si miere Papei, tot nu il iarta Dumnezeu.

  2. Asta conduce europa care e în gard a ajuns descreștinata și nu mai contează niciunde, el e primul neomarxist care distruge cultura europeana .Dacă ai fost la Athos ce sens are episodul următor,sau pe cine minti???

  3. I o fi dat si lui o sapca asa cum a primit iohanus? O boneta ? ciolacu si papa , baba si mitraliera….. Au discutat despre faina de ganaci pentru covrigi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger