Cauta

Ciolacu s-a enervat că CSA Steaua l-a refuzat pe Becali în Ghencea. Premierul a trimis Corpul de Control peste ei

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Guvernul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce gruparea „militară” a respins solicitarea FCSB de a disputa meciul cu Dinamo, programat, sâmbătă, în epata a II-a a Superligii, în Ghencea.

Corpul de Control va verifica dacă legea și normele interne privind administrarea Complexului Sportiv Steaua sunt respectate.

Se verifică şi modul de exploatare al bazei

Marcel Ciolacu a fost un susținător al ideii ca FCSB să evolueze pe Stadionul Steaua și, conform informațiilor GSP, vrea acum un raport complet despre negocierile eșuate dintre CSA și Becali.

Piedica a fost reprezentată de polița de asigurare care să acopere eventualele distrugeri din arenă, aici exceptând discuțiile născute în jurul gazonului.

CSA Steaua a solicitat polița respectivă celor de la FCSB, care s-au adresat unui broker. Nimeni nu a putut oferi o astfel de garanție, iar „militarii” nu au fost de acord cu soluția vicecampioanei, cea a unui nou bilet avalizat.

S-a plâns Becali la Ciolacu?

FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf. Este posibil ca, după eşecul negocierilor dintre FCSB şi CSA Steaua, Gigi Becali să i se fi plâns lui Marcel Ciolacu.

O să-l sun pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: «Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător»!

Prim-ministrul a spus: «Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea» Așa a promis acum un an, pe scenă la Patriarhie, la un eveniment religios. Acum, vine, se ține de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, dar ăia vin și bagă niște chichițe?! Înseamnă că nu ascultă ordinul!

Ordinul se ascultă cu sfințenie, nu punând bețe în roate. Cum ai închiriat Federației, la fel închiriază-mi și mie, că nu ești privat, să pui ce vrei și cum vrei!

Acum îmi dau seama ce înseamnă autoritatea în România. Ce înseamnă autoritate? Când sunt conducător, trebuie să se execute întocmai! Dacă dau ordinul și ăla face la mișto și bagă bețe în roate, nu mai sunt conducător.

Dacă subalternii fac mizerie, nu e în regulă treaba”, declarase Gigi Becali luni.

Ultimele stiri

  • Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane
  • Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!
  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!
  • Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să primească vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024
  • Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această situaţie
  • ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti
  • Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic
  • Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici
  • Exit mobile version