AcasăPoliticaCiolacu s-a enervat că CSA Steaua l-a refuzat pe Becali în Ghencea....

Ciolacu s-a enervat că CSA Steaua l-a refuzat pe Becali în Ghencea. Premierul a trimis Corpul de Control peste ei

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Guvernul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce gruparea „militară” a respins solicitarea FCSB de a disputa meciul cu Dinamo, programat, sâmbătă, în epata a II-a a Superligii, în Ghencea.

Corpul de Control va verifica dacă legea și normele interne privind administrarea Complexului Sportiv Steaua sunt respectate.

Se verifică şi modul de exploatare al bazei

Marcel Ciolacu a fost un susținător al ideii ca FCSB să evolueze pe Stadionul Steaua și, conform informațiilor GSP, vrea acum un raport complet despre negocierile eșuate dintre CSA și Becali.

Piedica a fost reprezentată de polița de asigurare care să acopere eventualele distrugeri din arenă, aici exceptând discuțiile născute în jurul gazonului.

CSA Steaua a solicitat polița respectivă celor de la FCSB, care s-au adresat unui broker. Nimeni nu a putut oferi o astfel de garanție, iar „militarii” nu au fost de acord cu soluția vicecampioanei, cea a unui nou bilet avalizat.

S-a plâns Becali la Ciolacu?

FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf. Este posibil ca, după eşecul negocierilor dintre FCSB şi CSA Steaua, Gigi Becali să i se fi plâns lui Marcel Ciolacu.

O să-l sun pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: «Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător»!

Prim-ministrul a spus: «Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea» Așa a promis acum un an, pe scenă la Patriarhie, la un eveniment religios. Acum, vine, se ține de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, dar ăia vin și bagă niște chichițe?! Înseamnă că nu ascultă ordinul!

Ordinul se ascultă cu sfințenie, nu punând bețe în roate. Cum ai închiriat Federației, la fel închiriază-mi și mie, că nu ești privat, să pui ce vrei și cum vrei!

Acum îmi dau seama ce înseamnă autoritatea în România. Ce înseamnă autoritate? Când sunt conducător, trebuie să se execute întocmai! Dacă dau ordinul și ăla face la mișto și bagă bețe în roate, nu mai sunt conducător.

Dacă subalternii fac mizerie, nu e în regulă treaba”, declarase Gigi Becali luni.

author avatar
Andreea Vlad
1.081 afisari

56 COMENTARII

  1. Cum a ajuns Ciolacu, un interlop cu un trecut tenebros, presedintele PSD, partid pe care l-a vandut intereselor straine! În spatele lui Ciolacu se află o întreagă rețea de interlopi, de altfel PSD e un grup infracțional politic! România infractorilor condusă de infractorul suprem Iohanus!

    http://www.euroinfonews.ro/cum-a-ajuns-ciolacu-un-interlop-cu-un-trecut-tenebros-presedintele-psd-partid-pe-care-l-a-vandut-intereselor-straine-in-spatele-lui-ciolacu-se-afla-o-intreaga-retea-de-interlop/

      • Useristii au facut si ei la fel de mult rau Romaniei ca si pesedistii sau penelistii. Exemplul cel mai edificativ este PNRR-ul.

  2. CIOLACU ZDREANȚĂ UMANĂ – TU, IOHANNUS ȘI RAFILA VEȚI AVEA SOARTA LUI CEAUȘESCU! PĂRĂSIȚI DE URGENȚĂ ROMÂNIA – NU NE REPREZENTAȚI. PUTEȚI SĂ VOTAȚI ORICÂTE CERTIFICATE VREȚI – NU VOR FI PUSE ÎN APLICARE, ÎN SCHIMB VEȚI ÎNFUNDA TEMNIȚELE!
    • Mizerie da Voiculescu vostru ca omora oameni in spitale si ii îngropa in saci de plastic, ce soarta sa aibe?

  3. Puscariasul asta chiar face ce vrea in Romania? Fratia derbedeilor Becali&Ciolacu functioneaza. De cand se ocupa PM de stadioanele din tara? Atunci cand a furat terenurile armatei a mai solicitat corpul de control al primului ministru? Cand s-a demolat stadionul Steaua cine a luat tabela electronica de marcaj, instalatia de nocturna,samd uitand sa le returneze? A avut dreptate Badalan atunci cand a spus ca „degeaba ai bani daca n-ai minte” si mai ales BUN SIMT.

    • Ba mu ie, stadionul ala a fost facut din banii romanilor, nu a Lu ma ta sa joace o hora talpan? Construiți stadioane pe banii voștri daca vreți sa aveti unde juca oina

  4. Ce draku înjuri și spumegi pe aici prostule ,îți dai mumu singur și tot tu ești iritat

  5. Băh imbecilule tu nu poți posta frumos,civilizat fără să înjuri si sa spumegi pe aici,,te mai miri că-ți fura toți numele pe aici ,pai dacă te comporți ca la șatra de corturari

  6. Ciobanul opărit trebuie să achite mai întâi toate datoriile față de CSA Steaua, apoi să aibă pretenții. Foarte bine că Ciolacu a trimis Corpul de Control. poate a venit timpul să se lămurească cu a putut pune mâna acest oier pe echipa de fotbal Steaua, fără să achite un leu M.Ap.N., recte CSA Steaua. Mafiotul, după ce a profitat de unele viduri legislative acum se dă victimă? Să spună cât a plătit în timpul când a beneficiat de baza materială a clubului. Totodată, să se mai verifice și modul în care a luat cu japca unele terenuri din proprietatea M.Ap.N., cu binecuvântarea altui machidon, pe numele său Victor Babiuc. Dacă se face un control pe bune s-ar putea ca ciobanul opărit, vorba lui MM, să iasă pe minus.

  7. Bain nenenorocitilor de unde are armata bani satina un stadion care este al poporului care plateste taxe. TALPAN CARE II DAI O PUSCA ISI TRAGE IN PICOR.STADIOANELE DIN TOATA LUMEA E FACUT SA FACA BANI NU SA IA DE LA SARACI

  8. Ciungu( ologu, schiopul ) in loc sa-si vada de treburile lui, scade demnitatea armatei aratind prostie si imfatuare de neam prost . Nu asa se conduce! Dar ce sa conduci tu daca nici o chestie de doi bani nu esti in stare. In curind ciobanul ti-o coace si atunci vezi cit esti de tolomac. Responsabilitatea pentru raniti si alte victime iti revine !

  9. Mai bine tremitea echipa de control la fotbal club Voluntari la finutu, nenea Gigi. Sa vezi acolo cumetrie… Are dreptate si Burleanu nu e el prostu fotbalului roman.

  10. Si la tine nenea Gigi ca tu nu aveai cum din oierit sa faci club european cu pretentii la cupa 🏆.

  11. Coungule, a venit cam devreme sa ne arati cite si cit stii ! Nu stii tu ce inseamna Steaua! Cind vi-i tu la meci si stai la oficiala sa nu te miri cint te-o umfla vreun AU !

  12. Stie monumentul asta de prostie ce e aia Steaua si A.U. ?!? Singura lui grija e sa treaca pe la oi, cind se crapa de ziua !

  13. Ba covrigare tu nu ai minte si respect fata de armata ?!? Ti-ai tras alaturi toti prostalaii din ROU.! Apropo, facusi armata Aciungule ???

  14. Da’ ce? Asta sunt suporteri in fotbal?
    E un uha- uha, a unor primitivi, adunati in triburi, care nu stiu sa urmareasca un meci, ci sa smulga tot in jur si sa isi dea in cap cu ele!
    Neandertalienii au fost mai civilizati.
    Sa joace FCSB si Dinamo dar fara public.

  15. IDIOTUL de Ciolacu trebuie sa stie ca Stadionul Steaua NU este de vanzare pentru „ciobanul” Bebecali si nu poate face ce vor „muschi lui” in Ghencea. La anul 2024 se va milogii de cei din sectorul 5 si 6 pentru voturi,dar va primii numai FLEGME in bot.

    • Stadionul ala a fost construit din banii romanilor si renovat din taxele pe care le platesc romanii la stat, nu este a Lu ma ta, ca nu ai adus tu bani cu talpan sa faceți stadion, marș buhnita

      • Ciolac nu cunoaste Codul administrativ si ce inseamna ” in admninistrarea MAPN”.
        Ce face el e abuz, pentru ca nu poate da ordine directe armatei.
        Ca sa ganditi fara patima: ce inseamna sa ai tu in administrare o casa si sa vina altii, no name, sa ti -o distruga.
        Platesti si o reconstruiesti.Din banii tai !
        Sa nu credeti ca o sa recuperati vreun ban vreodata de la uha- uha, triburile primitive, mari distrugatori de stadioane
        Aia nu au bani nici pentru un tricou .

  16. Acest BULIBASA puscarias si tradator lasal pe infractorul de Becalli fa ceva pentru sclavii naivi care te au votat

  17. Un bun Prim Ministru . Potrivit mândrei Românii. Marcel Ciolacu . Care a ajuns să atârne din curul lui Bacali.

  18. @ ” Speciali și specialiști” la MAPN

    Miros a brânză, zer și căcărezi de oaie,
    Banii ce vin armatei să ofere,
    Pensii prospere, ?
    Nu au mirosul de parfumuri fine
    Ce prin salonele de lux e răspândit ,
    De dame cu ținute și piciore fine
    Ce nu au fost cu vaca la păscut și calul la prășit, ?
    Ce este acela un militar format
    Să nu muncească, să transpirea pentru bani,
    Cum să numești aceștia ,”om evoluat”,
    De nu primește-n pungă, ”gologani”, ?

  19. & Demna armată ce rapide se repliază
    La cine dă mai mult de-o căcărează,
    Acești viteți care ajunși o oaste
    Cer bani ca înțepați cu sula-n coaste,
    Să apere ce n-au avut și n-au
    Că nu-i al lor decât ceea ce au , ?
    Decât vaccinu-i ca ”efect de turmă”
    Ce-i ține adunați ca importanți,
    Pentru aceia ce le cer ”să lupte”
    În haină militară îmbrăcați,
    Hrăniți, plătiți și vaccinați, ?

  20. Armata Statului Roman Modern de dupa 1862, nu a fost in stare sa cistige de una singura decit Razboiul impotriva Taranilor Rasculati de la 1907.
    Chiar si la Rebeliunea Legionara din Ianuarie 1941 a trebuit sa intervina Conducatorul German care le-a cerut Legionarilor sa depuna armele. In rest acesti nemernici nu s-au remarcat decit prin numeroase si singeroase progromuri anti-Romanesti.
    In 2001 s-a zvonit la noi ca Americanii platesc mii de dolari pentru fiecare cap de Taliban. Acesti lasi au inceput sa-si mitiuiasca superiorii sa fie trimisi in Afganistan cit mai repede pentru a incepe munca de ucigas platit. Asta pina au inceput sa vina lazile de aluminiu pe Otopeni cite cinci, cite zece, cite douazeci, cite cincizeci si cite o suta. Deh…D_zeu nu bate cu batzul…

    Sa MOARA Politia, Jndarmeria,Armata, Procuratura si Magistratura!

  21. & Despre, ”rolul și funcțiile scutului de la Deveselu”
    Vitejii noștrii chică poară
    Pe undeva la indieni,
    Scalpați au fost de crunta soartă,
    De vitejia de olteni !” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger