AcasăPoliticaCiolacu s-a dezlănțuit la lansarea lui Cîrstoiu, candidatul la Primăria Capitalei: „M-am...

Ciolacu s-a dezlănțuit la lansarea lui Cîrstoiu, candidatul la Primăria Capitalei: „M-am săturat să văd explicaţii de ce nu se poate” – VIDEO

sursa foto: captură video

S-a făcut anunțul oficial! Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat, miercuri, drept candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, la alegerile din vara acestui an.

A avut loc o conferință de presă susținută, miercuri, 20 martie, de către președinții PSD și PNL, alături de doctorul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al Coaliției PNL-PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei.

CITIȚI ȘI: PSD și PNL cheamă doctorul pentru București

Context în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că s-a săturat să vadă explicaţii „de ce nu se poate”, din partea politicienilor, când se apropie alegerile.

„Eu m-am săturat să văd explicaţii de ce nu se poate. Când se apropie alegerile, vin politicienii în faţa românilor şi încep să explice cum adversarii politici le-au tăiat aripile şi aveau o viziune şi voiau să facă multe. Sunt excepţii întotdeauna, cei trei primari de sector, nu i-am văzut plângându-se la TV de ce nu pot să facă.

Cu adevărat, au spus că puteau să facă mai mult”, a declarat Ciolacu cu ocazia conferinței de presă în care a fost prezentat candidatul susținut de PSD și PNL la Primăria Capitalei.

Săgeți la Nicușor Dan. Ciolacu: De când sunt premier, nu m-a căutat niciodată primarul general al Capitalei

Conform spuselor acestuia, primarul general este cel care trebuie să coordoneze o echipă, care trebuie să fie un manager şi un catalizator al oamenilor performanţi din toate domeniile.

„Vorbim de un primar general care să fie căutat, să primească vizitele altor primari din lume. Nu am văzut acest lucru până acum. După 32 de ani de la Revoluţie, vedem în continuare (..) cum nu avem căldură, cum vorbim de termoficare, de fiecare copac din pădure, dar pierdem perspectiva. De când sunt premier, nu m-a căutat niciodată primarul general al Capitalei”, a mai afirmat Ciolacu, completând prin a spune că l-a întrebat şi pe preşedintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, şi acesta i-a spus, la fel, că nu a fost căutat.

„Dacă ar fi venit la mine, categoric am fi căutat soluţia, dacă venea la Parlament, căutam soluţii legislative”, a mai spus Ciolacu.

El a mai spus că moştenirea după mandatul lui Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei, este „un Bucureşti fără un program şi fără o perspectivă”.

author avatar
Andrei Coman
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger