AcasăPoliticaCiolacu s-a dezlănțuit: Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! Congresul PNL a...

Ciolacu s-a dezlănțuit: Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral!

Ciolacu s-a dezlănțuit: Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral!

Congresul PNL-ului, de la Romexpo, continuă să genereze ecouri, deși au trecut câteva zile deja de când s-a aflat că Florin Cîțu a fost votat în fruntea formațiunii liberale. Și că Ludovic Orban a pierdut cursa pentru un nou mandat în fruntea PNL-ului, în defavoarea actualului premier, la scrutinul intern din 25 septembrie. Congres la care a fost prezent, la un moment dat, și primul om în stat.

De această dată, liderul PSD a transmis un mesaj tranșant, plin de critici la adresa liberalilor, dar și a președintelui Iohannis, considerând că acest congres al PNL-ului ”a fost un focar de infecție”.

”Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!

Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala!

Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui! Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.

Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri”, susține Ciolacu, marți, 28 septembrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu: E timpul ca ei să plece acasă!

Mesajul liderului PSD vine în contextul în care în cursul acestei zile se așteaptă decizia Curții Constituționale pe marginea sesizării venite de la vârful Guvernului, pe tema moțiunii de cenzură depuse în Parlament de URS PLUS și AUR. În funcție de această hotărâre a CCR-ului, social-democrații vor stabili pasul următor și dacă vor ajunge să depună propria moțiune de cenzură – VEZI AICI.

”Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI! AJUNGE! Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANȚA! Și NU SUFERĂ să fie luați de proști!

E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui! NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul! TU CONTEZI!”, susține Ciolacu, pe finalul mesajului transmis în această a doua zi a săptămânii.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger