AcasăPoliticaCiolacu s-a dezlănțuit, după scandalul de la PNL Timișoara: Au lăsat România...

Ciolacu s-a dezlănțuit, după scandalul de la PNL Timișoara: Au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap

Ciolacu s-a dezlănțuit, după scandalul de la PNL Timișoara: Au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap

Incidentele apărute sâmbătă, în ziua alegerilor de la PNL Timișoara, când s-a ajuns la îmbrânceli și nervi – episoade ce nu ar trebui să aibă legătură cu politica (VEZI AICI) – nu i-au scăpat din vedere liderului principalei formațiuni de opoziție, PSD.

Marcel Ciolacu nu a ratat ocazia de a-i ataca pe reprezentanții Partidului Național, trimițând, totodată, săgeți și în direcția președintelui Iohannis. ”Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!!!”, susține Ciolacu.

Mai mult, liderul PSD a folosit o serie de termeni din limbajul popular pentru a caracteriza principala formațiune din cadrul actualei coaliții de guvernare, reproșându-le liberalilor că nu se ocupă de subiecte la ordinea zilei. ”Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, susține Ciolacu, într-un mesaj transmis sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD îi acuză pe liberali că sunt ”decuplați de realitate” și că, în timp ce unii dintre ei își dispută funcții, s-ar pierde din vedere ”adevăratele probleme ale românilor”.
”Grav este că acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!

În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan:
– S-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2
– Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară!

Și sunt doar câteva dintre ADEVĂRATELE probleme ale românilor! Sunteți DECUPLAȚI de realitate! Românii deja știu! #VaiDeNoi”, conchide Ciolacu mesajul transmis pe rețeaua de socializare.

Cifrele venite de la Grupul de Comunicare Strategică

Conform celei mai recente raportări venite de la Grupul de Comunicare Strategică, ”până astăzi, 31 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.189 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)”, iar 1.047.723 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Totodată, GCS a anunțat, sâmbătă, 31 iulie, că ”până astăzi, 34.281 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 30.07.2021 (10:00) – 31.07.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 3 decese (bărbați), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Bacău, Călărași și Dolj”.

266 afisari

5 COMENTARII

  1. Bai Ciolakule, acolo in Timisoara sunt probleme mari, bai, si nu de acum, ci de cel putin 10 ani, de cand era primare mare pe acolo diktatorul ala wanna-bee de Robu, avea ala un cap mare, de zici ca era un porc numai bun de taiat de Craciun, sau chiar de 23 august 🙂 Bai, tu nu stii ca si aolo se fura bani non-stop la primarie, nu vezi ca stadionul lor ala mare sta sa le cada in cap, si pe ei ii doare fix in pwula ? 🙂 Bai, aia toti de acolo, trepadusii de politicieni ar trebuie exterminati ca soriceii de laborator care se inteapa in cap cu vaxinul minune otrava, dar crezi ca ai cu cine vorbi acolo, bai Ciolakule, acolo chiar e ca in West-ul Salbatic !! Acolo, si in Arad, e koruptie cat casa, si plin de puroi tot ce tine de sistem !! Scapa cine si care poate, in afara desigur de cei 5 milioane de cobai vaxinati in vene de-ai lui Matu, aia deja au durata de viata pre-stabilita, intre 3 si 10 ani toti o sa dea coltul, de aia s-ar grabi criminalii astia sa vaxineze pe toata lumea, daca s-ar putea, ca toti sa dea coltul, numei ei, elitele sa ramana !! NUmai, ca, Ghinion, vorba unui clasic in viata, vine razboiul, si aia e 🙂

  2. Si daca ar guverna-o cum ar fi? La fel. Mai bine s-ar duce dracului toti si ar pune colonia pe pilot automat. ne-ar fi mult mai bine. Ce pot face niste idioti? Sa duca colonia in prapastie. Iar votantii stau linistiti la locurile lor si rad tamp.

  3. Iohannis culege exact ce a semanat
    Ce se ‘n tampla acolo la PDNL
    Arata ce gasca de netoti a desemnat
    Care uita mereu sa si ia pastilele

    Se scarmana se scuipa se imbrancesc
    Care de care cu gasca lui s ‘ajunga
    La ciosvarta mai grasa seingramadesc
    Iar pe Sika vor sa l puna la strunga

    Ma mir ca inca nu a anuntat ambasada
    Sa vina sa le bage mintile n cap
    Si sa opresca pe loc mascarada
    Dom’Iohannis tatucul caleap

    El anunta ambasada doar cand vrea si cand crede
    Cand vede ca,, justitea ” sa e ‘ntrebata
    De coruptia din interior si cand vede
    Ca s’ar putea sa vrem o justitie adevarata

    Iohannis a furat ce trebuia furat
    Case ,bani de la aeroportul Sibiu
    Si a stricat tot ce era de stricat
    La fel ca Petrov cel spanchiu

    De construit ceva pentru tara
    N am auzit ,nu stiu , nu se vede
    Insa la distrus si la facut mascarada
    Cu ochii inchisi domnul sas se repede

  4. Esti rau Vaghe.Cum n a construit nimic?Dar cine a facut din justitie armata care sta si asculta ordinele domnului Egolatru Cine a ticsit tribunele la 1 Decembrie cu cohorta de securisti cu atata firesc si nesimtire insuflandu ne ideea ca ei sunt poporul ,ei ne sunt conducatorii?Cine chema la ordin magistrati trasandu le sarcini si cine umbla hai hui dupa elefantii din incaperi incalcand constitutia?Cum n a facut nimic?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger