AcasăPoliticaCiolacu: „România are nevoie de această coaliţie”/ Ce spune șeful PSD despre...

Ciolacu: „România are nevoie de această coaliţie”/ Ce spune șeful PSD despre evaluarea miniștrilor – VIDEO

Coaliția de guvernare pare să nu fie ocolită de tensiuni.

Până să aibă loc joi după-amiază, în sistem online, discuții la nivelul liderilor partidelor aflate la guvernare, pentru a lămuri spusele prim-vicepreşedintelui PNL, Rareş Bogdan, cum că această coaliţie va dura doar un an, liderul PSD a ieșit în fața presei cu câteva precizări pe acest subiect. Și nu numai.

„Am crezut că vorbim lucruri serioase, astăzi, nu despre domnul Rareş Bogdan. Nu cred că domnul Rareş Bogdan este neapărat un subiect pentru coaliție, este prim-vicepreşedinte al PNL și a transmis că această coaliţie va dura un an de zile. Și atunci normal că am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să avem o discuție astăzi, să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul sau restul coaliţiei”, a susținut Marcel Ciolacu, aflat la Parlament. Liderul PSD a spus că speră că în ședința online, programată să înceapă la 15.30, se vor lămuri aceste lucruri.

Totodată, politicianul aflat la șefia PSD a pus accent pe draft-ul ordonanței pe Energie. „Cel mai mult ne interesează draftul Ordonanţei pe Energie, pentru că trebuie dat cât mai repede, astfel incât să fie aplicabil de la data de 1 februarie, cu plafonarea prețurilor”.

Ciolacu: Evaluarea miniştrilor, dacă dorim să trăim într-o ţară normală, o face prim-ministrul

Răspunzând unei întrebări, Ciolacu a punctat tranșant: ”observ că domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proşti miniştrii PNL-ului”.

Totodată, președintele PSD-ului a ales să sublinieze că „evaluarea miniştrilor, dacă dorim să trăim într-o ţară normală, o face prim-ministrul”.

Ciolacu: Cred că România are nevoie de această coaliţie

„Prim-ministrul, după ce are o evaluare asupra unui ministru, dacă doreşte să îl schimbe, vine cu acea evaluare în coaliţie şi se iau deciziile în funcţie de cine a propus respectivul ministru, dacă se vine cu un eventual înlocuitor”, a completat Ciolacu.

Pe de altă parte, liderul formațiunii social-democrate susține – întrebat cum vede viitorul coaliției și al guvernării, în contextul atacurilor apărute din cele două partide – că oamenii au alte așteptări de la reprezentanții coaliției, nu să vadă că se ceartă.

„Eu cred că România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe şi trebuie să intrăm într-un fel de a comunica şi de a funcţiona, astfel încât românii să înceapă să aibă încredere din nou în Guvernul României”, a susținut Ciolacu.

217 afisari

1 COMENTARIU

  1. hotii cu care inteti imbarligati au nevoie de aceasta coalitie . vine ziua Judecatii , nu scapati !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger