AcasăPoliticaCiolacu, replică tranșantă pentru primarul Capitalei: „Fie pleacă acasă domnul Nicușor Dan”...

Ciolacu, replică tranșantă pentru primarul Capitalei: „Fie pleacă acasă domnul Nicușor Dan” – VIDEO

Ciolacu, replică tranșantă pentru primarul Capitalei: „Fie pleacă acasă domnul Nicușor Dan” - VIDEOCiolacu, replică tranșantă pentru primarul Capitalei: „Fie pleacă acasă domnul Nicușor Dan” - VIDEO

Locuitorii Capitalei așteaptă să afle când se va rezolva criza de la STB, iar autobuzele, tramvaiele și troleibuzele vor ieși din nou pe trasee, pentru a se relua circulația mijloacelor de transport în comun care a fost paralizată de grevă.

În tot acest răstimp, liderul PSD i-a răspuns, în termeni categorici, lui Nicușor Dan. Aflat la Vălenii de Munte, Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, dacă i se va retrage sprijinul consilierului PSD Petrariu, cum ceruse primarului Capitalei.

Încă o posibilitate

„Am înțeles că întrebarea a fost fie îl susține, fie își retrage. Părerea mea că mai este o posibilitate… fie pleacă acasă domnul Nicușor Dan”, a sunat răspunsul dat de Marcel Ciolacu, menit să ajungă și la urechile primarului Capitalei.

Nicușor Dan: Cer PSD să se pronunțe pe una din două opțiuni

Acesta din urmă ceruse public, orele trecute, ca PSD-ul să îi retragă sprijinul politic consilierului general Vasile Petrariu, liderul sindicaliștilor de la STB. „Cer Partidului Social Democrat să se pronunțe, pentru că noi avem o grevă care paralizează Bucureștiul şi afectează sute de mii de bucureșteni, organizată de un consilier general PSD. Un om care şi-a câștigat mandatul pe lista Partidului Social Democrat.

Şi atunci cer PSD să se pronunțe pe una din două opțiuni – fie susține această manifestație care paralizează orașul fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu, care a organizat această grevă”, a fost auzit spunând, vineri dimineață, Nicușor Dan, într-o conferință de presă.

Primarul Capitalei a ajuns, în această dimineață, la sediul STB-ului. Deși în primă fază se credea că greva începută joi dimineață avea să se încheie, mai ales după decizia instanței – VEZI AICI, lucrurile nu s-au întâmplat așa, iar problemele au continuat și vineri, ceea ce i-a făcut pe locuitorii Capitalei care circulau, în mod obișnuit, cu mijloacele STB, pentru a ajunge la muncă, de exemplu, să găsească – pentru a doua zi la rând- soluții alternative – să ia metroul, un taxi sau chiar să meargă pe jos.

258 afisari

4 COMENTARII

  1. & Probabil că recomandarea ar fi să nu mai votați PSD și PNL , partide care de 30 de ani vă oferă ,,o democrație prost înțeleasă”, așa cum remarca și domnul Ion Iliescu, în vremea când era președinte, ?

  2. & Niște mesaje de la PSD și PNL prin care probabil că vor să comunice că nu au „convingerea politică” de a susține alegerea făcută de bucureșteni, pentru funcția de primar general, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger