AcasăPoliticaCiolacu, replică acidă către primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Să-și dea demisia”

Ciolacu, replică acidă către primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Să-și dea demisia”

Ciolacu a răbufnit la adresa primarului Capitalei, Nicușor Dan: „Să-și dea demisia”

Reacționând pe marginea nemulțumirilor exprimate public recent de către primarul Capitalei, la adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Nicușor Dan acuzând că „ANPC e noua bâtă a PSD în București”, liderul formațiunii social-democrate crede că ar fi „cel mai bine” ca edilul Bucureștilor să plece din această funcție.

Marcel Ciolacu spune că Nicușor Dan e „depășit total” de postura de edil general al Bucureștilor, pe care o deține de mai bine de un an și jumătate. Și că ar trebui să plece din fotoliul de primar al Capitalei.

Ciolacu: „Scapă și bucureștenii și scapă și domnul Nicușor Dan de o tortură”

Mesajul liderului PSD, menit să ajungă la urechile actualului primar general, a fost transmis de pe holurile Parlamentului.

Să își dea demisia, cel mai bine!  Cel mai bine să-și dea demisia și scapă și bucureștenii și scapă și domnul Nicușor Dan de o tortură de a-și duce la îndeplinire funcția de primar al Bucureștiului, depășit total de această funcție și de atribuțiile și de calitatea… (…) Nici nu vreau să intru în detalii”, a susținut Marcel Ciolacu, marți, 10 mai, răspunzând unei întrebări.

Nicușor Dan acuză: „ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic”

După ce în cursul primei zile din această săptămână se aflase că ANPC a decis, în urma unui control, retragerea temporară din circulație a 80 de mijloace de transport ale STB, primarul Capitalei a ieșit cu un mesaj acuzator la adresa ANPC-ului.

ANPC e noua bâtă a PSD în București. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală.

ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi)”, a transmis Nicușor Dan, în 9 mai, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei: „Nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani”

Actualul primar general al Capitalei a admis că sunt probleme în București, alegând să arate cu degetul și în direcția precedentei administrații, cea conduse de către social-democrata Gabriela Firea.

„E adevărat: nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență. Nu punem lacătul pe București, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aș dori să existe suficienți bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată”, a mai susținut Nicușor Dan.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger