AcasăPoliticaCiolacu reacționează la vestea zilei: ”Au aflat românii că nu se mută...

Ciolacu reacționează la vestea zilei: ”Au aflat românii că nu se mută nici ora Învierii și au, totuși, voie să meargă la biserică” – VIDEO

Liderul PSD nu a trecut cu vederea recenta veste venită în urma unor discuții pe care premierul Cîțu le-a avut, joi, la Guvern, cu reprezentanții cultelor religioase.

Întrevedere în urma căreia s-a aflat că ar urma ca românii care își doresc să meargă la biserică, în noaptea de Înviere, să poată face acest lucru.

”Am înțeles că avem și vești bune de la Guvern. O veste extraordinară – au aflat românii că nu se mută nici ora Învierii și au, totuși, voie să meargă la biserică. Eu am o veste și mai bună, că am scăpat de amendă, că oricum anunțasem că o să merg la biserică”, a anunțat, ironic, Marcel Ciolacu, aflat, joi, la Botoșani, alături de prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

Reacția liderului PSD vine la doar câteva zile după ce politicianul anunțase că e decis să se ducă în noaptea de Înviere la biserică, indiferent dacă e să riște o amendă. ”Anunț public, oficial. Eu în noaptea de Înviere sunt la biserică. (…) Voi plăti amenda, ca și orice cetățean. (…) Voi plăti amendă și îmi asum fapta. Nicio problemă. Eu v-am spus ce fac eu. Îmi asum decizia”, afirmase, recent, Ciolacu, la un post de televiziune.

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. Care este diferenta dintre suta de lei promisa de Ceausescu si ‘libertatea” acordata de balbaitul natiei, vremelnic prim ministru ??? Asta este pretul prostiei din 89 si prostiilor repetate la fiecare alegeri de atunci incoace. Dar, dati cuvantul poporului si o sa vedeti cati prosti mai are natia…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger