AcasăPoliticaCiolacu: "Putin este un dictator care se luptă cu lumea civilizată"

Ciolacu: „Putin este un dictator care se luptă cu lumea civilizată”

Ciolacu: "Putin este un dictator care se luptă cu lumea civilizată"Ciolacu: "Putin este un dictator care se luptă cu lumea civilizată"

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat că este exclus ca Vladimir Putin să ajungă să câştige războiul pe care-l poartă cu Ucraina şi poporul ucrainean, subliniind că acest conflict este de fapt „un război între un dictator şi democraţie”.

El a fost întrebat, luni seară (11.12.2023), la Digi 24 ce se va întâmpla cu România dacă va Putin va câştiga războiul din Ucraina.

Ciolacu nu concepe că Rusia va avea de câștigat

Este exclus. Trebuie să înţelegem, în primul rând, că nu este un război între un dictator, Vladimir Putin, şi Ucraina, şi poporul ucrainean. Este un război între un dictator şi democraţie, şi lumea civilizată. Dacă vom înţelege, cu cât vom înţelege mai repede acest lucru, cu atât vom înţelege pericolul ca Vladimir Putin, dictatorul, să câştige războiul cu Ucraina.

Noi nu avem voie… Nu contează că eu voi pierde alegerile dacă susţin acest lucru, că extremismul a crescut spunând că Ciolacu duce lumea în război. Nu duce nimeni lumea … noi suntem membri NATO, securitatea clară şi sigură din acest punct de vedere, cu adevărat.

Toţi ne înzestrăm armata, să o ridicăm la nivelul aşteptărilor. Nici nu-mi trece prin minte ce s-ar putea întâmpla dacă Vladimir Putin… dar nici nu ştiu ce înseamnă să câştige războiul. Să ocupe întreaga Ucraina? Să ocupe Kievul? Este exclus aşa ceva.

Gândiţi-vă ce s-ar multiplica de-alde idioţi care vor să-l imite pe Vladimir Putin în toată Europa… Ce pericol ar fi nu pentru România, pentru întreaga Europă. Ce mult a însemnat apartenenţa la Uniunea Europeană, la NATO, a României în acest moment, toată stabilitatea.

Am reuşit împreună cu Nicolae Ciucă, cel real, să avem un gentlemen’s agreement şi să aducem o stabilitate în România. Şi sunt mândru de acest lucru, într-un moment complicat al României„, a răspuns Marcel Ciolacu.

Premierul, despre stabilitatea politică a României

El a fost întrebat şi dacă situaţia de stabilitate politică se va păstra în ţara noastră, dacă nu va degenera.

Ţine de noi. Trebuie să explicăm românilor fiecare decizie pe care o luăm. Nu trebuie să minţim, trebuie să le arătăm (…) Să avem o comunicare coerentă„, a mai răspuns premierul Marcel Ciolacu.

CITEȘTE și

Ciolacu dă asigurări că niciun minister nu va pierde bani anul viitor.

author avatar
Mihail Ioan
323 afisari

10 COMENTARII

  1. Ciolacule ce o să ne zici, la anul, când Putin va oficializa câștigarea războiului prin, măcar acceptarea stării de fapt de către cei pe care-i slujești, dacă nu chiar prin recunoașterea formală a înfrângerii?. Unii te laudă că ești un „politician abil”, dar unul cu această caracteristică știe că în politică niciodată să nu zici niciodată. Exclus înseamnă niciodată. Ce te faci când rusnacul va fi la Odessa, la câteva minute de supersonic sau rachetă de granița României ?. O să tragi cu Patriotul, care percutează doar după o oră ?. Dacă mai facem un exercițiu epuizăm tot stocul, după ani de zile și miliarde plătite în avans, ca la curve?. Și nu este singurul exemplul.

    • Ciolacule , vezi sa nu te caute 2-3 baieti de la Spetsnaz. Rusia va castiga razboiul si nu mai sunt interesati de UE.

  2. Bai Cioli,du-te frate si lasa-ne! Daca nu esti informat macar citeste presa ca sa afli si tu ce se intampla de fapt in Ucraina care a pierdut deja …totul.Iar acum la final cand toti se gandesc cum sa nu supere Rusia intr-un punct de cotitura ,tu bati campii si il faci dictator pe Putin?

  3. N-am stat să citesc balivernele semidoctului ăstuia! Dar prefer să susțin un „dictator”, decât o slugă globalistă și-un lacheu al americanilor la conducerea României! Mi-a ajuns Băsescu care, prin 2014, după ce i-a interzis survolarea spațiului aerian (la cererea SUA) avionului vicepremierului rus Dmitri Rogozin, făcea declarații belicoase împotriva Rusiei de la pupitrul prezidențial al României. Vorbiți în numele unui stat (cu pretenții de-a fi încă suveran, deși doar revendicarea înfumurată a rămas, dat fiind că a fost transformat demult într-o colonie eșuată a imperialiștilor occidentali), nicidecum într-al vostru, propriu, haimanalelor!

    State „civilizate”? De când s-au numit yankeii și pudelii lor europeni civilizați? De pe vremea când colonizau cu forța? De pe vremea loviturilor de stat și a revoluțiilor colorate sprijinite nu numai de guvernele lor, ci și de serviciile de securitate? De pe vremea când îl atacau Saddam Hussein pe seama unor presupuse arme chimice? Sau Rusia n-are dreptul să-și apere securitatea țării (implicit a granițelor) de năvala NATO? De când Ucraina a ajuns democrație? De când a fost izgonit (a se citi pe punctul de a fi linșat) Viktor Ianukovici de la conducerea țării? Sau de când Nuland (fuck the EU) și Geoffrey Pyatt și-au vârât adânc coada în „democrația” nazisto-ucraineană? Chiar așa? Cât de tâmpiți ne crezi să-ți luăm de bune elucubrațiile? Oare când va scăpa poporul ăsta de curve și idioți?

  4. Dictatorul Putin salvează „civilizația” de LGBT, Globalism feroce, de înmlăștinirea naturii, de întoarcere în epoca de piatră prin măsurile aberante de a interzice totul, de dragul „înverzirii” planetei, fără nici un argument solid științific, și câte alte bazaconii fătate de mințile prea odihnite a unora de pe la UE și de peste baltă. Ăla ca a fost ani de zile vechilul României, unul numit Timmermans, care a fost aproape alungat din țara degeneraților sexual, Olanda, ne spune că trebuie transformate terenurile în mlaștini, pentru a diminua emisia de carbon, dar nu ne spune ce se întâmplă, mai departe în mlaștină, care transformă masa verde în putreziciuni, care emană, ce să vezi gaz metan, mai poluant de codoiul lui Leana. Doar un exemplu, care se aplică și la vaci, de exemplu. Dacă vaca nu mănâncă iarba/fânul, să producă bășina clasică, acea masă vegetală va putrezi, se va descompune, în final rezultând tot CO2, sau Gaz metan., numai că nu mai avem carnea sau laptele cel de toată ziua. D-l Putin tocmai cu acest tip de indivizi se luptă, nu-i lasă să-și facă de cap în Maica Rusia, și bine face, ca și alți doi trei lideri autentici din Europa, și atunci devin marii dușmani ai „democrației” adică a prostiei vestice redenumită acum democrație. Ba îmi doresc ca Putin să învingă, să nu ne mai țină predici unul ca Ciolacu, Ciucă și mai ales Trântorul de Cotroceni.

  5. Conform imbecilului, trebuie sa castige piticul nazist si dictator, care a dat jos statuile unor scriitori, poeti, compozitori, etc. ca sa puna in loc statui cu Bandera, un criminal nazist de razboi care a contribuit la asasinarea a peste 900 000 de evrei, a peste 200 000 de polonezi si a cateva milioane de rusi si, chiar, ucraineni pro-evrei si pro-rusi…
    Sa nu uitam ca Ucraina are sub ocupatie, in baza pactului hitleristo-stalinist Ribentrop – Molotov, teritorii romanesti + Insula serpilor, data la presiunea SUA.
    BRAVOOOOO!!!
    Asta spune totul despre Ciolacu.

    De vazut cu mare atentie, mai ales ce spune Porosenko:

    https://www.youtube.com/watch?v=L0MbRzDohrg&t=438s

  6. Ți se face greață când vezi câte cozi de topor are Putinică în România.

    Mai exact în publicațiile românești, pentru că nativi sunt la Tiraspol sau mai la răsărit.

    Măi cioloveci, faceți propagandă în Siberia voastră înainte de a o ocupa chinezii…

  7. Daca lumea cuvilizata si democratia inseamna ,migratie ,sustinere razboi ,lgbt ,preturi la utilitati in ceruri ,s-a dat dracu de democratie!! Ucraina ce are comun cu democratia??

  8. Intoarce te la covrigarie. o sa fie nevoie pentru alegeri sa le promiti covrigi in coada

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger